Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
vskutku nerozumiem názoru, že ak je k tomu žena náležite oblečená, kabelka môže byť aj fejk... tá kabelka sa s krajším oblečením na originál nezmení. podľa mňa tieto drahšie značky sú luxusným tovarom a sú teda určené ľuďom čo na to "majú", resp. tomu kto si na to dokáže našetriť hoc aj z brigády. podľa mňa baby nosením fejkov z akýmkoľvek oblečením dehonestujú samé seba, za cenu toho fejku mohli mať vkusnú originálnu a kvalitnú kabelku pri ktorej by nepriplácali za pseudoznačku.
Kupujem si KVALITNE veci, nemusia byt "znackove" v zmysle LV, zalezi mi, po prve, aby boli vyrobene z prirodnych materialov, dlho vydrzali, neboli toxicke pre mna ani pre zivotne prostredie, aby boli recyklovatelne alebo rozlozitelne, rucna praca dava veciam ducha, a rucna praca od ludi, ktori boli za nu primerane zaplateni, nevykoristovani, nie je lacna. Ako vravim, zalezi mi na tom, aby pri ich vyrobe nebolo poskodzovane zivotne prostredie a aby ani ich likvidacia nebola problem, byt tebou, trapia ma ine veci, ako ci to logo je original alebo nie.
keby bola toto jedina vec, ktora by ma trapila, tak som stastna prestastna...vacsia hlupost sa tu uz asi riesit neda...
je to skoro jedno ,, nepacia sa mi dorobene baby ktore sa hraju na victoriu beckahm a pritom maju repliku na sebe a pritom sa nesu ako bohyne a dolezito sa tvaria to nieje pekne, ale ked je baba vkusne oblecena a ma na sebe repliku preco nie, vtedy ti to ani nepride ze nosi fejk ,
preco by ich nemohli nosit ked original je drahy jak slak tak treba fejkovu kupit ak si baba da zalezat na znacke. Kazdeho osobna vec co nosi. Ani veci od cinanov niesu na zahodenie a clovek tam velakrat najde krasne a modne kusy za lacny peniaz.
Myslim si, ze nosim velmi pekne veci, ale uprimne Ti mozem povedat, ze pri kupe veci (oblecenie alebo kabelky) znacky neriesim. Bud sa mi paci alebo nie, ci ma niekde nejake logo je mi ukradnute. A uprimne, ja sama nerozoznam fake veci od originalov a to sa tyka aj kabeliek. Lebo vobec neplati, ze zle oblecena baba, o ktorej by som povedala, ze je oblecena "od cinana" ako tu odznelo, nemoze mat v skutocnosti na sebe outfit za niekolko tisic eur. A zase na druhej strane, baba, ktorej veci vyzeraju luxusne, moze podla mna mat uplne pokojne fake kabelku. Niektore kusky modnych znaciek vyzeraju priserne a nedokazem rozlisit, ci su dane rifle vysuchane za 150 eur, alebo su vysuchane, lebo su nosene. Sorry, proste to nerozoznam a ani ma to netrapi.
Ani kabelky ani fejky ma nezaujímajú, ale je mi smiešne že si niekto zakladá na znacke
fejky pôsobia tak lacno, na seba by som si ich nedala za nič,
u mňa to vyvoláva presne taký istý pocit, ako keby som sa obliekala od čiňáka, tak isto si nedám čiňanské veci ako fejk kabelku :)
proste je to v hlave každého, nech si každí robí po svojom, aby mal kľud na duši a hotovo!
Pokial je niekto celkovo velmi pekne upraveny a ma na sebe nejaky tej fejk, este sa to da. Ale pokial je slecna oblecena velmi nevkusne a lacno a k tomu si vezme fejk kabelku, ktora bije do oci, tak to uz je silna kava. Na Slovensku som casto vidavala dievcata, ktore mali osuchane lacne rifle, vytahane lacne tricko, umele cinske tenisky, neupravene vlasy, vulgarny make-up a k tomu LV kabelku. No fuj!
Mne je to jedno.