Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
ani ja, to bude tym, ze nevlastnim ziadnu kabelku :D
ale vobec netusim, co je to to "speedy" a "neverfull" :-DDD
ja suhlasim s tym, ze nosit fejk je smiesne, urcite radsej kupim neznackovu kvalitnu vec ako fejk s falosnym logom
loga vseobecne nemam rada, takze zasadne kupujem veci bez loga, ci uz su lacnejsie, alebo drahsie
flegma, nie to mi nevadí, nenosím tie bežné modely ako speedy a neverfull ktoré má každá druhá. sú viac originálnejšie a na niektorých pokiaľ by som ti nepovedala, že je to LV tak to ani nevidieť ani nepoznať :) len nechápem ako môže niekto vyhodiť peniaze za fejk, pri ktorom platíš za pseudoznačku, pričom za tú cenu mnohokrát sa dá kúpiť pekná neznačková kožená kabelka. tak ma zaujíma aký je teda všeobecný názor na fejkové veci
mne to nepríde škaredé, ak má žena na sebe luxusné čierne elegantné veci, je 100 % upravená a má k tomu originál lv koženú kabelku, samozrejme to si priemerný "slovák" nemôže dovoliť
veci treba vedieť nosiť, ale fejky nepatria za tieto veci, tieto sa nedajú nikdy "vhodne" nosiť
mne to pride, ze skor ti vadi, ze popri tych fejkovych sa ta tvoja draha originalna straca
nadcasovo skarede :-DDD
to je pravda, originál kožená kabelka LV s pôvodným vzorom t.j. tie kvietky, je in už niekoľko tesaťročí..
tie kabelky sú fakt nadčasové...
to je pravda, originál kožená kabelka LV s pôvodným vzorom t.j. tie kvietky, je in už niekoľko tesaťročí..
tie kabelky sú fakt nadčasové...
doubledog áno v prípade dám, ktoré si kupujú fejky je táto motivácia (podľa mňa) presne takáto, ukázať sa, no prepáč ale pri originálnej kabelke ide značnej časti o tú kvalitu a o dizaj(nepopieram niekto ich určite kupuje pre značku) je mi jasné, že ak za kabelku vyhodím 1000 eur, jej hodnota taká nie je, no páči sa mi na nej práve to, že vďaka jej kvalite a nadčasovosti ju budú nosiť ešte aj moje deti alebo ak ma omrzí predám ju za približne rovnakú cenu ako som ju kúpila (hoc aj pár rokov nosenú)