Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
Ahojte
Nosit fake je charakteristickym znakom neuspesnych ludi.
Ktory vobec netusia ako sa svet vytvara - prave naopak, su len v pozicii konzumenta.
Kedze sami o sebe hodnotu nemaju, hodnotia sa na zaklade ludi v okoli. Tych sa snazia oklamat tak, ze nosia naposobeniny.
Tie su samozrejme nekvalitne a ani dlho nevydrzia ani nie su prijemne.
(sami nevedia co chcu, chcu to co sa ukazuje mase, klamu potom aj seba aj ostatnych ze su nadstandard masy)
Ja beriem ako vyhodu ze su tito jednoduchi ludia tak lahko citatelni.
sa mi tu nevysmievaj :D, však rozmýšlaj, zober si fakt, že akú vysokú majú cenu originálne staré kufre LV? a je po nich ešte aj dopyt
Vseobecne, v otazke mody som totalne nezenska. Od malicka som bola skor taky chlapcisko, hra s babikami ma az tak nebavila, nejake som aj mala, ale miesto toho, aby som im sila saty, obliekala ich, cesala, ja som im ostrihala vlasy. S autickami som sa hrala celkom rada a v tomto bolo fajn, ze som mala brata, hravali sme sa casto spolu. Alebo sme vymyslali lumparne s deckami z nasho sidliska, chodili sme bicyklami na vylety, dosli na zaujimave miesto za mestom, tam preliezali skaly, brodili potok do ktoreho som nakoniec spadla a mokra dosla domov. V detstve som mala viac priatelov medzi chlapcami ako medzi dievcatami, lebo s nimi ma to bavilo, kocikovat babiky ma nebavilo. Pubertou som zacala ciastocne zozenstievat, zacali sa mi pacit chlapci, ale stale som chodila lezerne oblecena, rifle, tricko, tenisky, konec. Dalsi zlom prisiel, ked som v 17-tke zacala chodit na diskoteky, zacala som sa malovat a obliekat zensky a vyzyvavo. Ale kus chlapca vo mne zostal navzdy. Stale nosim najradsej rifle a tricko a nejake elegantne obliekanie neriesim. Som proste chlapcisko a toto mam po svojej mame, ktora je taka ista. Raz isla vyparadena so svojim priatelom kamsi, ona stekle, pekny kostymcek, vlasy spravene, mejkap, no proste dama na urovni. A jej priatel jej hovori, ze "nechod prosim ta cez tie kaluze ked si takto oblecena, tak ich obid, dama nechodi cez kaluze." A mama si uvedomila ze aha, a ozaj. Hoci bola nahodena ako dama, dusou ostala stale chalaniskom a presne toto som aj ja. Ked sa niekedy velmi pekne vyobliekam vyfintim ala dama, tak si hovorim, ze sa hram na damu. A to je na mna aj uplne vystizne. Ale tento styl mi uplne vyhovuje, v role "damy" sa citim cudzo, ako by som chodila v cudzej kozi. Na jednu akciu raz za cas sa tak vymodit a ist sa hrat na damu moze byt fajn, spestrenie, vzruso. Ale vzdy tie handry potom doma zas s radostou vyzleciem, obleciem si teplaky zacakane od farbieb co nejdu vyprat pretoze malujem obrazy, zhodim umele vlasy a zavrem do skatule, hodim sa na gauc a je mi dobre.
No ked vam tu napisem aky mam vztah ku kabelkam ja, asi si budete mysliet, ze ani nie som zena, ale ja som proste taka. Kupujem si zasadne vzdy len ciernu vacsiu kabelku s dlhsim ramienkom, aby som si ju mohla prehodit cez plece a nemusela ju drzat stale v ruke. Mam uplne v pazi ako strasne je to moderne nosit pestrofarebne kabelky a drzat ich stale len v ruke, mna to obmedzuje. Vzdy si kupim nejaku taku krajsiu, nie moc drahu, kupovala som uz aj u cinanov, alebo v obchodoch typu H&M, Teranova, New Yorker a pod. Kabelka mi vzdy vydrzi par rokov, ked sa mi na nej zacnu robit trhance, prekreslim to ciernou fixkou a zas vyzera skoro ako nova. Takto ju zachranujem dokym sa da, ked usudim, ze jej vzhlad uz nezachrani nic, zacina sa trhat a pod., vyhodim ju a nabehnem do obchodov a hladam svoju novu favoritku na dalsie roky. Musi byt cierna, pretoze sa hodi ku vsetkemu obleceniu a nechapem zeny, ktore maju 20 roznych kabeliek a ku kazdym satam ine, ja som teda moc leniva na to, aby som taketo veci riesila a stale si prekladala vsetky veci z jednej kabelky do druhej, ako sa poznam, celkom urcite by sa mi stavalo, zeby som nieco prelozit zabudla a potom by som mala problemy, naco. Takto to mam vsetko stale len v tejto jednej taske, musi byt vacsia, lebo ja so sebou nosim kopu veci, aby sa mi tam vsetko zmestilo. Niekedy aj knihy, hlavne ked cestujem mhd alebo ked idem k lekarovi a viem, ze budem dlho cakat, kniha to isti, zabije mi tam cas a nemusim kvoli nej brat ziadnu tasku navyse, bez problemov sa mi zmesti do kabelky. Keby som chcela, dokazala by som do nej nacpat aj dve knihy a mozno aj tri, tak velka je. Viem, ze to mozno nevyzera az tak pekne a modne uz vobec ako ked je kabelka mala, pekna, moderna a do ruky, ale ja som typ, komu nikdy nezalezalo na rieseni vzladu nejak velmi, ked handry tak zo sekaca alebo od cinanov prip. z obchodov ako som spominala Teranova, tam maju celkom pekne veci a pritom nie su ani drahe. Nie som uplne nezenska, aj ja sa rada niekedy pekne obleciem, obujem, nalicim, spravim uces a potom si k tomu vezmem tuto svoju velku ciernu kabelku a veselo sa masirujem po meste. Ci moj vzhlad riesia baby mi je jedno, a chlapi, vacsinou si ma nevsimaju, nie som ziaden vyzyvavy typ, ale sem-tam sa mi stane ze aj niekoho zaujmem, asi mojou tvarou ktora nie je uplne ze skareda a aj ked sa velmi zriedkavo malujem, obcas mi da proste chlap pocitit, ze sa mu pacim, z pohladov. Keby som sa krajsie a vyzyvavejsie obliekala, zladila s doplnkami, pekne nalicila, tak viem, ze ten uspech by bol este o nieco vacsi, a to v handrach od cinanov alebo zo sekaca. Cize len to som tym chcela povedat, chlapa nikdy neocarim Prada kabelkou, chlapa ocarim dobrym vzhladom, peknymi handrami jedno ci stali 1€ v megavypredaji v sekaci. Preto tuto honbu za znackami pravdupovediac nechapem, v tomto mam taky uplne ze nezensky mozog. Ja by som nechcela mat ziadnu znackovu kabelku, a viem, ze by som taku nechcela ani keby som vyhrala v lotte napr., ani keby som sa zrazu stala milionarkou, nekupila by som si ziadnu znackovu drahu kabelku ale peniaze investovala inde. A co sa tyka nejakych fejkov, tie mam takisto na haku, kupila by som si nejaky fejk len ked by vyzeral ako velka cierna kabelka s ramienkom dost dlhym na to, aby som ju mohla nosit cez plece. Teraz som sa dost rozpisala, ale moj zivotny pribeh ala "kabelky v mojom zivote" sa strucnejsie napisat nedal.
a myslim, ze zena by nebola proti keby si jej nejaku dopratal :D
no tak obcas treba aj kuknut dnu pre overenie informacii :D
xxy no lacnejsia ako 1000 tam nebola ale mas pravdu nebol som dnuka ani som nevyzvedal u predavacky pretoze jednak som ziadnu nechcel a ani sa mi moc nepacila aj ked bola v obchode asi sama mozno este s niekym nevsimol som si :D
xxy ehm kebyze v piatok nejdem nedaleko stephanplatz vo viedni okolo toho obchodu tak poviem ze mas pravdu :D
ookej mozno nejaky model stoji tolko, to nepopieram, nepoznam vsetky, ale daju sa kupit aj lacnejsie, neznamena, ze vsetky znackove kabelky sa zasadne predavaju nad 1000 eur, to je taky cudny nazor..