Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váš názor na fejk kabelky drahých značiek

Príspevok v téme: Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
zuska-bluzka

Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?

Laara

Prezyvka..no okej, neviem v akej socialnej vrstve sa ty pohybujes..ale ked si kazda socka moze dovolit original LV, tak preco tolko trapiek nosi tie fejky? a ano, pre vacsinu ludi aspon tu SVK je to luxus mat taku kabelku..tak si daj pohov a dosmej sa

Prezývka55

Laara vobec nie je nicim vynimocna moze si ju dovolit kazda socka, staci mi na nu robit par dni, originalny clovek si da navrhnut vlastny kusok od navrhara a nekupuje nieco tuctove z obchodu. Ze luxus, smejem sa.

zuska-bluzka

xxy, _meno, Laara, úplne s vami súhlasím...
doubledog, nepredpokladám, že si niekedy v ruke takúto kabeklu mal, takže fakt sa nečudujem tvojej reakcii ;)
Prezyvka55 k tvojim matematickým výpočtom len pridám, že tá najbežnejšia LV kabelka stojí +/- 600 eur, tá fejková cca 20-30 eur, jeden taký originál mám, je starý cca 30 rokov, vyzerá stále super, takže môžeš poupraviť svoje výpočty ;) a naozaj kabelka ako LV sa nekupuje na pár rokov a potom sa rozpadne, kupuje sa spravidla na desaťročia :)

zuska-bluzka

phoe nie ako nehnuteľnosť, za takú cenu by si bohvieakú nehnuteľnosť nekúpila :D kupujem ich pre radosť, z rozmaru ale s vedomím, že stále budú mať svoju hodnotu ;)

doubledog

"...su stale ludia, ti co nato skutocne maju, ktori si ich budu vzdy kupovat..lebo mat takuto kabelku je vecou prestize"

ved presne o tom pisem aj ja
nepochybujem o tom, ze ide o kvalitne vyrobky, ale kvalita nie je primarnou motivaciou na kupu.

Laara

uz spominana znacka Louis Vuitton je stara svetovo znama znacka s tradiciou a je synonymom luxusu..tento punc vynimocnosti, nevsednosti vsak vdaka napodonovatelom, vykradacom a ich fake kabelkam straca, bohuzial..najcastejsie s tymito pseudokabelkami chodia baby oblecene dokopy za dvacku od cinana a nesu si na predlakti svoju "vittonku"..pripadne su tymto logom ovesane cele, saliky, siltovky, penazenky, opasky atd..usmevne, trapne, predvadzam sa akoze tym, naco v skutocnosti nemam..a z kabelky trcia nite..naco to robia, nepochopim..ale to je typicke slovenske, hrat sa nato co nie som a pretrcat sa pred susedu, co mam lepsie..

doubledog, ano tieto kabelky su nadcasove, kvalitne a kupuju sa kvoli funkcnosti a smej sa kolko chces..ty to nikdy ako chlap nepochopis a je to prirodzene..taketo kabelky su financnou investiciou, vydrzia desatrocia, naozaj sa dedia z generacie na generaciu, pripadne ju vies za tu istu cenu vzdy predat, ak ju samozrejme neznicis, poskytuju na ne dozivotnu zaruku..a ver, ci never..su stale ludia, ti co nato skutocne maju, ktori si ich budu vzdy kupovat..lebo mat takuto kabelku je vecou prestize..

a LV nepredava len kabelky s tym slavnym monogramom, ktore sa najviac fejkuju..su modely, kde je logo take nenapadne, ze by ste ho nenasli a nikdy nepovedali, ze je to nejaky LV..tak nie vsetky si to kupuju preto aby sa pretrcali logom a ukazovali, ze nato maju ;) ako sa hovori LV kabelka je mercedes medzi kabelkami..a nie je urcena pre kazdeho a v tom je jej vynimocnost..a hovorte si co chcete, stale je na svete dost bohatych ludi, ktori ich budu kupovat..a nemyslim teraz nejake zlatokopky, ktorym ich ju zadovazi ich sponzor..

ja osobne by som za kabelku taketo prachy nikdy nedala..jedine, ze by som fakt nevedela co s nimi..ale dokazem pochopit, preco si ich ludia kupuju..mna osobne taketo dehonestovanie znaciek irituje..preto moj prispevok..

Fleur-de-lis

osobne si nie som vedomá toho aby som mala doma nejaký "fejk" drahej značky. Každopádne mi je to ale jedno. Ak sa mi niečo páči a sama zhodnotím kvalitu (že je to drahé a značkové vôbec neznamená, že je to hneď kvalitné) tak si to kúpim lebo je to pekné. Nejak si nevšímam či to má byť akože fake. Čo ma potom či je to značkové alebo nie. Sorry, ale to u mňa nezaváži skoro vôbec.Veď tak kvalitu vidím sama, a značka je často len značka. Niekto sa tým potrebuje prezentovať, okej, nesúdim, ja to ale nepotrebujem.
Preto si myslím, že ľudia, ktorí majú takéto fejky to nemusia hneď robiť z dôvodu, aby to vyzeralo, že majú na to. Určite sú aj takí. Ale určite je veľa takých ktorým sa jednoducho model páči a nič viac.

No nie je to celkom fér k tým značkám, lebo na nich zarábajú.