Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
2 Laara on am predsa plat 1600 EUR tak si to moze dovolit :-P
prezývka myslím, že v nich nemáš taký prehľad aby si vedel posúdiť či sa jedná o originál a až potom sa môžme baviť o tom, či ich má každá druhá... určite je na západ o sr koncentrácia luxusného tovaru vyššia ako tu, no to neznamená, že by nešlo o luxusný tovar
O takých blbostiach sa dokážete baviť tak dlho...
zuska-bluzka pokial sa berie za luxus ze ju tu ma kazdy druhy tak okej, urcite nie je nicim vynimocna alebo originalna.
možeš byť kľudný prezývka, LV je všade vo svete považovaná za luxusnú značku (aj v tom ďalekom nemecku :D)
ebi777 nemyslim si to a ked si to myslis ty tak to moj problem nie je.
prezývka už si to tak trošku prepásol s tým urážaním nemyslíš? si trápny
Mimochodom byt vynimocny medzi slovakmi to teda neni moc vysoka meta :D ked berieme fakt ze 1/5 narada su cigani clovek sa ani moc snazit nemusi.
Laara jaj som zabudol ze na slovensku to je trestne spomenut :D ale inak tu v nemecku ma napriklad bezny clovek aj robos vo fabrike bmwcko totalne socky maju aspon volcik a na leto este nejaky kabriolet. Moja zena nechce kabelku :D
BTW ty si spominala ze LV je mercedes medzi kabelkami, tak ti len vravim ze tu ma bmw, mercedes, audi kazda socka.
Este aj ked si taxik objednas tak ti nic ine okrem mercedesu nedojde.
no Prezyvka, ked je LV suviks pre socky..tak potes svoju drahu polovicku birkinkou pod stromcek ;) ty si to urco mozes dovolit..mas celkom fajn nazory v inych temach..ale niekedy to tolko neprehanaj s tou aroganciou a nadradenostou