Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
Cca 1600e mi plati SAV nema to nic spolocne s nemeckom a robotou co robim v nemecku, okrem toho mam este obchodujem s akciami :D
Luki zbytocne sa nenavazaj ked si sprosty a nevies fakty potom to vyznie trapne.
2 Laara jj on sa tak tvari ako keby to bolo 16k... :) proste fakt tych 1600 mi na SK nepride nejako vela. z toho co poznam tak ludia co do seba nejako investovali maju nejaku tu prax a specializuju sa napr IT strojarina alebo robia nejaky nizsi manazment tak pod tych 1600 nema nikto...
s tými birkinkami to nie je až tak celkom pravda... je to skôr o marketingu ale pravdou je, že sú to drahé kabelky a ako jedny z mála vyrábané ručne vo francúzsku, čo má byť ich pridanou hodnotou
presne ovecka..a pani Pociatkova vlastni i spominanu Birkin bag :) na tuto kabelku su vytvorene doslova cakacie listiny, na ktore sa len tak hocikto nedostane..ale tak pre urcitych uzivatelov fora, ze Prezvyka, to zdaleka nie je luxus vyhodit za kabelku od 5 tisic viac :D a inak nemas sa veru cim chvalit, 1600 v Nemecku nie je ziadne terno a v Blave ma tolko kdejaky priemerny manazer..tak asi tolko k tomu tvojmu tzv. uspechu :)
2 Lukuki Prezyvka je na SK tusim nejaky stred... ak je pravda co pisal...
myslím, že lukuki to veľmi dobre vystihol :)
ked si pociatek kupy hodinky za 70k... tak oreco nie kabelku za 5000? saq to musi byt pre neho lacny sunt..
Dajme si otázku, ktorá by sa takej originálnej nepotešila od manžela/ priateľa pod stromčekom?:) Neklamte sami seba, že ten punc na kabelke by Vám nespravil väčšiu radosť, ako keby je kabelka bez neho...
A ty PREZÝVKA, sa zamysli nad tým čo píšeš... Neviem či by LV vyhoveli takej Angeline s požiadavkou o jeden originálny kus... A ešte k tvojim krásnym 1600 euram v Nemecku... Nemáš sa veľmi čím chváliť, myslím že na ich pomery je to horšie ako keby tu máš 600 a neviem čo sa tu ty povyšuješ nad robotníkov a ciganov, neviem si predstaviť akú lepšiu prácu tam ty máš a pre nich si len obyčajný ...
Fuha, taka vazna tema, neda mi sa nezapojit.:D Ja si teda potrpim na kvalitne veci a priznam sa, ze mam svoje oblubene znacky, lebo viem, ze mi tie veci sadnu ako uliate a vydrzia dlho. Ale kabelku za 1000.- ci viac, to je uz vysinute! No ktory normalny clovek za to da tolko penazi? Milionar? Aj to nie kazdy! Lebo take veci sa uz nekupuju kvôli kvalite a prakticnosti ale zo snobstva a prestize. :)
nazor mam taky, ze ja vobec netusim co je alebo nie je fake, lebo ma to absolutne nezaujima. cize ked stretnem nejaku babu s fejkom, tak to proste nebudem tusit. mne sa bud kabelka, topanky, oblecenie alebo hocico paci alebo nepaci, to je jedine co si vsimam na hociakej veci, nie znacku.a cim je nieco inaksie a originalnejsie a podla mojho vkusu, tak tym sa mi to viacej paci, uniformni ludia ma neberu