Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry zubar v Bratislave

Koliesova

evicka085 tak presne vies, ako to moja mamina ma.. a kde si si ich davala robit?
zuzanhitka jezisi, vsak to vie pekne nastvat, ked si za to zaplatis nemale peniaze a takto to dopadne. asi by som si opravu nechala preplatit.

zuzanhitka

evicka085 ak sa mozem spytat, si s vysledkom spokojna? a ako to cele prebiehalo? kamoska si dala robit zuby, neviem presne kde, ale uz z dialky vidiet, ako sa netrafili farbou. proste jej to nesedi. bude musiet riesit bud vymenu, alebo skusit obielit zvysok chrupu, lebo takto sa ani neusmieva. je z toho nestastna, lebo ved ju to stalo nemale peniaze.

zuzanhitka

vvendy predtym ste neboli spokojni, ci preco ste menili zubara? kamoska tak potrebuje opravit zuby, ktore jej dovrzali. teda nema ich zle len proste farba je uplne mimo.

evicka085

Koliesova u nás to bolo podobné s mužom, len ja som zas ten bojko. mne keď sa ešte len zubár blížil k ústam, myslela som, že odpadnem. z vlastnej skúsenosti viem, že fakt dobrý lekár urobí veľmi veľa. dávala som si robiť spodné zuby a to teda nebola párminútová zaležitosť.

malanynka

vvendy mne ju spominala sestra, ta tam chodi. davala si robit korunky. bola rada, ze sa k nim dostala, lebo inde boli dlhe cakacky.

vvendy

my sme sa rozhodli ísť na kliniku smart dental. tam sa nám pekne venujú. majú aj súkromné parkovanie a krásne priestory. dlho sme niečo hľadali, kde by sme sa cítili dobre, ale aj neboli prekvapení pri platení.

Koliesova

ahoj, aj si niekoho z nich bol vyskusat? hladam niekoho overeneho pre mojich rodicov, nech ich tam oboch vozim spolu. ocino by isiel komukolvek, ten s tym problem nema, ale mamina je iny pripad. aj z obycajnej preventivky ma neskutocnu paniku.

mimila

kazdy sme nejaky, je to normalne, ja tiez som sa viac zacala sebe a svojmu zdraviu venovat az vo vyssom veku, ked som uz zarabala a mohla som si dovolit aj lepsiu starostlivost, ale uvedomujem si to, ze som to zo zaciatku zanedbala, ale uz to nechcem dalej tak robit :)