Ahojte, hladam nejakeho dobreho zubara v Bratislave. Mam z nich panicky strach. Neviete niekto poradit?
Dobry zubar v Bratislave
zuzanhitka no to hádam nie. veď ako jej to chcú opraviť, keď už prvýkrát jej netrafili farbu. keby sa jej to uvoľnilo, alebo polámalo, to by som ešte chápala. ale takto radšej nech jej dajú nejakú sumu späť a nech si to dá opraviť inde.
potockoo presne ako píše. niekto, kto nedokázal urobiť robotu dobre prvýkrát, neviem či bude schopný opraviť to.
dnes je fakt vselico a clovek si musi davat velky pozor, komu sa zveri do ruk. ja by som veru tiez nesiel spat k niekomu, kto ma raz takto sklamal, radsej dat sancu niekomu overenu, aj keby to stalo trosku viac, ale aspon mam zuby na poriadku.
zuzanhitka za opýtanie rozhodne nič nedá. veď to bude musieť asi riešiť, podľa toho ako si to opisovala. ja si myslím, že jej s tým budú vedieť pomôcť. ešte by bolo naozaj fajn, keby jej tí pôvodní, dali nejakú náhradu škody, alebo teda kompenzáciu za nedobre odvedenú prácu.
malanynka to je ďalší bonus, jasné. ja som ani všetko nevymenovala, lebo ma nenapadlo. v každom prípade treba dávať pozor, komu sa zverí človek do rúk. dnes je kopec špekulantov. nie raz sa stalo, že ordinoval, alebo operoval lekár, ktorý vlastne ani nemal povolenie na vykonávanie daných zákrokov.
zuzanhitka jasne, to chapem. Ved to nie je akoze jej chyba, ja len ze skoda, ze si to teda ona nevsimla, ked uz lekar to dovrzal. Ale tak uz co, plakat nad rozliatym mliekom sa neoplati, takze len najst nejake riesenie...
jarulinda tak ona tam bola v strese, okrem toho horsie svetlo a problem je na svete.
vvendy super, dakujem, odovzdam jej odkaz, ze nech ich teda vyskusa. uvidime, ci sa s tym bude dat nieco robit.
evicka085 tiez som jej to poradila a vraj s nimi o tom uz komunikuje. len dufam, ze neponuknu ako kompenzaciu opravu, lebo neviem, ci by som ja osobne este verila niekomu, kto mi to uz raz dovrzal. ale tak rozhodnutie bude na nej.
zuzanhitka som spokojná. nielen s výsledkom ako takým, ale aj s celým priebehom. bože, tak kamoška to asi mala nejako riešiť s pôvodným zubárom, lebo veď to bola jeho chyba predpokladám.
Koliesova úplne presne viem, ako sa mamina cíti, to je hrozné, mať takýto strach ako my. obzvlášť, keď sa tomu nedá nijako vyhnúť. to nie ako strach z výšok, jednoducho nejdeš tam a vybavené. k zubárovi proste musíš, skôr či neskôr.
vvendy este by som ta mozno doplnila, ze nielen ze maju konzultacie so vstupnym vysetrenim zadarmo, ale mojej sestre hned povedali plan, ako by postupovali a kazdy krok vysvetlili. uz bolo potom na nej, ci sa do toho takto pustia, alebo nieco vynechaju, ak je to mozne.
zuzanhitka predchádzajúci zubár sa nám veľmi nevenoval, bolo to dosť zlé. akoby sme ho svojou návštevou otravovali, tak sme sa rozhodli, že keď už si máme platiť za zuby, tak u niekoho, kde sa budeme cítiť dobre. veď dnes je už toľko možností. potom sme zohľadňovali aj cenu samozrejme, ale v prvom rade prístup. kamoške teda držím palce, toto je katastrofa, keď si predstavím, že teraz musí zase zháňať niekoho, kto jej to opraví. nech sa naozaj skúsi obrátiť na tú moju kliniku. oni majú vstupné vyšetrenie zadarmo aj konzultáciu, len rtg si zaplatí. ale bude hneď vedieť, na čom je...
zuzanhitka no pekne, to sa im ako podarilo takto dovrzat odtien? Vsak to mala hned reklamovat. Ja by som asi ani nezaplatila za tak zle odvedenu robotu. Ci to si nevsimla, ked tam bola?