Ahojte, hladam nejakeho dobreho zubara v Bratislave. Mam z nich panicky strach. Neviete niekto poradit?
Dobry zubar v Bratislave
Kočky je zbytočné to riešiť, trápiť sa s tým, mal by doktor robiť tak aby bolo dobre...ale teda ja keď som menila som bola rada, že som si našla mladšiu doktorku...lebo predsa aj iné skúsenosti, všetko napreduje a to aj čo sa týka technológie vyhotovenia koruniek a takýto vecí...
Myslím, že práve o tom je to, že nemohol vidieť dokopy nič a to je zásadný problém, potom sa mohli problémy aj nakopiť za dlhší čas.
Veva, lenže čo akože mohol vidieť, keď len z rýchlika? To keď si mala nejaký problém, tak ako ti to robil na rýchlo?
no len uznaj, ze je to velka skoda a nik iny na to nedoplaca len my, bezni ludia bohuzial no, aj u mna toto co si napisala bol proste dovod na to aby som zmenila osetrujuceho stomatologa, momentalne chodim do Pearl Dental a to je o inom ako u minuleho. to uz len ta preventivna prehliadka bola o inom, kedysi som bola zvyknuta len na take rychle prezretie zubov, jak z rychlika a ked som zacala chodit k tejto co chodim, tak to proste pekne zub po zube.
Sklaninka, čo v takom prípade? No nič, len zmeniť toho ošetrujúceho doktora, mňa presne toto prinútilo hľadať si proste niekoho iného, lebo u štátnych mnohých je to tak, že čo najviac pacientov vybaviť a nevenujú toľko času koľko by si vyžadoval.
to ze je to gro vsetkeho to viem aj ja, ale co v pripade, ze tvoj osetrujuci zubar nieco zanedba? ze proste nevenuje dostatocnu pozornost tym zubom?
veva hlavne potom to aj do penazi inak ide, ked treba toho viacej robit v ustach a zase pre mna je proste usmev, zdrave zuby gro vsetkeho!
Vážné rychlé financování online: martakpav@aol.com.
Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilů, pro nákup motocyklů, pro vytvoření vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, více pochybností. Poskytuji osobní úvěry od 50 000 do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3% bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou částku a její splatnost.
Pro více informací nás kontaktujte pouze na tomto
e-mailová adresa: martakpav01@gmail.com nebo martakpav@aol.com.
vrvra verim tomu, ale to si musi kazdy clovek sam nejako uvedomit, ze co je podstatne, pretoze na to skor ci neskor doplati, ked sa niekto nestara
*norikka* súhlasím, ale tak zdravie a zuby svoje máme len jedny, čiže keď aj niečo viac bude stáť osobne mi to nevadí, keď viem, že to bude dobré, že môžem dentistovi dôverovať, tak som ochotná, nemám problém.