Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry zubar v Bratislave

m8

velmi dobra zubarka je na ciernej vode mudr kvietkova...tusim mudr no..najdes na nete..je sukromna...ale v tomto pripade plati, ze zaplatis za kvalitu

delate

A z čoho máš strach, keď si dáš pichnúť anestéziu, nebude ťa nič bolieť a ak ti bude robiť len bežný zákrok ako napr. vŕtanie kazu, naozaj sa nie je čoho báť.

ondrej49

a v ktorej casti BA by mal byt vies blava je velka a neviem ci by sa ti chcelo behat z jedneho konca na druhy a zabit tam celý den

Nikic333

Prosim poradte mi kvoli praci som sa prestahovala do BA a potrebujem si tu nájst zubara poradte mi ktory ma normalny pristup a je mili a hlavne ma dobre vybavenie nie z roku 05

amis

vstup cca 20eur a potom kazda dalsia kontrola 16-18eur.. samozrejme zalezi co vsetko ti budu robit v Pearl Dental som ale bola milo prekvapena z mileho pristupu a dobrej cenovej relacie

zuzju

kolko tak stoji starostlivost o zuby v Pearl Dental? jedna vec je robit to dobre ale bohuzial ja musim pozerat aj na cenu...

franceska

ak sa mozme pridat ked uz spominate Pearldental ja som tam min piatok prehlasila dceru.. sestra mi ju odporucila tak som zvedava ako sa vedia starat o zuby.. ak tu bude OK nemam dovod sa tam prehlasit tiez

franceska

ak sa mozme pridat ked uz spominate Pearldental ja som tam min piatok prehlasila dceru.. sestra mi ju odporucila tak som zvedava ako sa vedia starat o zuby.. ak tu bude OK nemam dovod sa tam prehlasit tiez

anatoly

no ja som uz podstupil viacero zakrokov kedze som to zanedbal ked som bol mlady.. teraz si to dvam postupne do poriadku a mozem povedat ze doktorka Banasova je dost dobry odbornik... a za dobru cenu nato ze je to v BA

5.5 elsa

ivobrick ja sa bolesti nebojím lebo žiadnu necítim mám veľmi dobrú zubárku s ktorou som maximálne spokojná nič si kupovať nemusím ona má všetko v ambulancii :) neviem prečo by ma niečo malo bolieť keď nemusí a áno viem že aj v lekárni sú tieto prostriedky ale nie som na to odkázaná zubárka vie čo robí