Ahojte, hladam nejakeho dobreho zubara v Bratislave. Mam z nich panicky strach. Neviete niekto poradit?
Dobry zubar v Bratislave
nejde ten link neviem preco tak si daj pred to www. pearldental.sk
oni funguju od 2011 tusim.. ked chces vidiet ako to tam vyzera tak kukni na ich stranku tutok www.zdravie.sk
hlavne ocenujem ze necakam v cakarni na osetrenie ale idem hned ako sa s pani doktorkou dohodnem kedze moc volneho casu vdaka praci nemam
fuu tak to neviem presny pocet ja ked som tam bola tak tam boli dve.. ale su novi a vselku moderny.. nestazujem sa
a na tej klinike co spominate ich je kolko? to je nejaka velka klinika??
inak ako nepouzivat v dnesnej dobe modernu stomatologicku techniku je dost smutne... mate s tym niekto skusenosti?? a este si beru take peniaze za robotu ako moderni stomatologovia
ja az tak moc nepozeram na cenu ako na mily a citlivy pristup ku klientom.. co v Pearld Dental je preto som ich klientom
PearlDental je podla cenniku lacnejsi ako Interklinik.. v dnesnej dobe je kazde euro dobre
interklinik - kriváňová,ale sú tam aj iní,dá ti injekciu a máš pokoj hlavne aby si nemala zápal v zube to ti potom injekcia zaberie napoly najprv antibiotiká
ja chodim k pani Banasovej uz dlhsiu dobu a som velmi spokojna... hlavne s akym citom ma vie osetrit kedze sa od narodenia strasne bojim zubarov :)) vrelo mozem doporucit
podla mna budes spokojna.Velmi ma prekvapili ceny za jednotlive zakroky,ktore som doteraz platila.
To velmi rada pocujem,ja sa k nim chystam na odporucanie kamaratky,chodi k nim aj so svojim syncekom