Ako zistiť či ma partner podvádza?

dovolite?

ako som si vsimol, je to tu ciste damska spolocnost, ale snad dovolite aj prispevok od nie prave najmladsieho muza: pred rokom som oslavil 60-ku. zaroven aj 35 rokov stastneho manzelstva a takmer 10 rokov mileneckeho vztahu. stalo sa mi to, nad cim som nikdy ani len neuvazoval. mam dve dospele deti, vzdelanu a uspesnu manzelku. moji blizki ani len netusia, ze mam priatelku, s ktorou sa uz desatrocie pravidelne alebo menej pravidelne stretavam. nedokazem ten vztah ukoncit. nie je to laska, kvoli ktorej by som opustil svoju rodinu. moja priatelka vsak ma uz 44 rokov a je slobodna. uvedomujem si, ze nadej na svatbu a zalozenie rodiny uz naozaj nema takmer ziadnu. mava preto casto depresie a neraz sme sa rozisli. vzdy prisla s placom a ja som nemal to svedomie rozist sa s nou. uz nie som najzdravsi, ked si pomyslim, ze ak niekedy uz nebudem moct k nej prist, ostane sama, je mi z toho smutno. zial, ma znacnu nadvahu s ktorou si nevie poradit. tazko si pri tomto handicape niekoho najde. citim sa za vsetko zodpovedny. keby sa dalo vratit cas, nikdy by som nepokusal osud a nekoketoval s neverou. uz je vsak neskoro nad tym plakat. myslim, ze zmyslom manzelstva je nielen vychovat stastne potomstvo, ale aj pestovat vzajomny vztah. k tomu patri aj obozretnost a kontrola vlastneho spravania. zelam vam, aby ste nemuseli nikdy riesit manzelske trojuholniky a ak sa to uz stalo, aby v buducnosti na vas cakala uz len radost a spokojnost.

fraisee

no kazdopadne, ja som odtial zistila mnoho zaujimavych informacii, ktore ma nepotesili, ale aspon viem , na com som :)

sedmikraska

jancecka, mne by aj take pozeranie vadilo, ved ma doma mna.
sissik, byvaleho som pdvadzala, ale to som bola este sprosta, zato aspon teraz viem ake je to naozaj milovat- ze ma to vobec nezlaka. Takze viem ze keby ma ten moj podedie, tak to uz nema zmysel. Tiez dufam, ze sa obaja stale budeme drzat svojich zasad.
Jujubi, on je mi luto, ale ako vidim stat sa moze naozaj vsetko, len by ma fakt zaujimalo v com bola ta druha lepsia od teba, ja si totiz neviem predstavit, ze by som nasla lepsieho nez mam a taktiez si myslim, ze aj ja sa hodim ku mojmu, ak by ma niekedy vymenil velmi by ma zaujimalo v com je lepsia

jujubi

mam podobny pribeh za sebou, signaly o prip. nevere som nesledovala...vsak naco, dovera nadovsetko.
Ale mile damy to bola hruba chyba.
Krd vas zacne chlap podvadzat, nie je co zachranovat-myslim partnersvo.
Ale sa daju zachranit ine veci, postupne , nenapadne vybielit spolocne konto,aaa a pod..a pomaly v tichosti sa pripravit na novy zivot. pretoze vsade v zivote je dolezita informacia a ako ju spracujete.
Moj ex, ked vedel, ze odide, zacal postupne odkladat peniaze, nakupil si vselijake drahe veci.... a ja sprosta naivka si v tom case nekupila ani topanky, lebo on potrebovat nieco do PC.
aspon nieco dobreho som zanechala, pretoze sme boli "ukazkove manzelstvo" vsetky moje zname a znamy su velmi opatrni, pretoze uz som par razy od nich pocula, Ak sa to stalo tebe, nam sa to moze stat na 100 perc.

sisssik

Sedmikraska, tak vitaj v klube naivnych", ja som tam tiez :-)), tiez verim, ze ten moj sa nezmeni a zostane verny svojim zasadam -aj mne :-)
minule sme sa s kamratkou bavili, ze ake je to nespravodlive, ked zena moze byt neverna, kym je mlada, tak nechce, lebo strasne miluje toho svojho a ked je uz stara a by chcela byt neverna < kebyze spravit odvetu nevernemu muzovi>, tak nemoze, lebo ju uz nik nechce, ale chlap moze byt neverny aj ked je mlady, aj ked je stary

jancecka

predpokladám že tereza je nejaký intim klub :D keby mu len to malo chýbať k šťastiu, aby sa pozrel na nejaký striptíz, tak ako nejaký pánsky jednorázový výjazd by som to brala, ale samozrejme muselo by to zostať len pri pozeraní :D

jancecka

Baby, vždy treba veriť. Keď budeme podozrievať, čo keď čo ak, tak si pokazíme život. Musíme tým našim bezhranične dôverovať, lebo aj od nich to čakáme, aby nám verili, či nie? Ako by to bolo keby sa stále navzájom podozrievame??