Ako zistiť či ma partner podvádza?

jancecka

helus
Nikto ťa neodsudzuje, máš to veľmi ťažké, ja som vydatá len dva roky, verím svojmu manželovi, nikdy som ho nepodozrievala, ani keď sme spolu chodili, nie som žiarlivá, ale on je. Zo začiatku bol veľmi žiarlivý, chodili sme spolu 6 rokov a za ten dlhý čas som mu len ukazovala, ako ho ľúbim, že mi môže veriť a zabralo to.
Ale keď to tu čítam, začínam uvažovať, ako by som sa zachovala ja, keby sa mi niečo podobné stalo. Verím tomu, že "keby" ma podviedol, a potom by to ľutoval, odpustila by som mu. Som asi naivná, ale ja viem, že ON je ten, ktorý je pre mňa na tomto svete stvorený, zapadli sme do seba ako "riť na šerbel". Máš to veľmi ťažké, máte už aj deti, ja osobne si myslím, že netreba sa hádať do krvi, vyhadzovať na oči staré veci a nedôverovať, ale keĎ je už takáto situácia, človek nikdy nevie ako sa zachová. Je to určite ťažká skúška. ALe neboj, všetko raz prebolí a možno práve táto situácia vás ešte viac spojí. Nie vždy vedie nevera k rozpadu manželstva. Niekedy aj spojí. Ale niekedy to nejde. Hlavne keď jedna strana nemá záujem niečo zachraňovať. Ale keď ten záujem tam je, ja by som to osobne preglgla a naučila sa s tým žiť.

helus

no ten moj tvrdi prisaha ze to nebola nevera ked sa snou 3 krat stretol ze sa len bozkavali vraj tie jej sms uz potom vymazaval co mam robit spehujem ho uz od septembra ale zatial som nanic neprisla uz zacinam stoho blbnut vraj kedy bi to robil ved ze nikam nechodi ako ma strasne doriadil psychicky moja mama aj ostatny sa cuduju ako necham zo sebou manipulovat placem stale placem su dni ked ho nenavidim nemozem pri nom ani spat idem do inej izby a su dni ked mi velmi chyba hadame sa urazame vyhrazame sa jeden druhemu na vsetko ma vyhovorky uz som mu povedala nech je chlap a prizna ze to s nou taha dalej ze ja takto uz zit nechcem ze radsej budem zit sama ze mozno si este najdem muza ktori si ma bude vazit a on vraj nikoho nema ale ja nieco citim ona je vydata ma dve deti urcite sa raz za cas stretavaju zacinam stoho blbnut ja uz chcem mat pokoj som uz unavena s toho vsetkeho to ze mu neverim a upodozrievam ho nas obidvoch nici rozmyslam aj ze sa snim rozvediem mozno som to mala urobit hned ale ja aj citim ze ho to stve co urobil a lutujeto on je tiez dost naladovy a tvrdohlavy my sme obidvaja barany a len drcame do seba ,,,rozvod co by som ja aj uz velke deti stratila mnoho povedal mi ze to bude lutovat do konca zivota co nam urobil neviem co mam robit na jednej strane si poviem keby to bol iny muz davno by sa vykaslal na mna po tom co mu robim zle ale ja zato nemozem ze pride na mna chvila ked mam nanho velku zlost a mam potrebu mu ublizit musim nieco urobit citim aj ze on nechce rozvod aj mi to povedal prosim neodsudzujte ma uz som potrestana dost

kamos

Zeny, vsetko co tu pisete je bez toho, aby ste uviedli akykolvek dokaz. Su to proste len take kecy. Keby som mal taku "blbu" partnerku , ako su tu niektore z VAS, tak by som ju urcite podvadzt zacal.

vitana

baby, ked toto citam je mi normalne zle :( helus, u teba je to najextremnejsie. dufam, ze mu poriadne ukazes, sviniarovi jednemu hnusnemu!
Ja mam sice "len" priatela, ale ja som chlapovi nikdy neverila, takze jasne, ze ho upodozrievam :) nekontrolujem mu mobil a jeho sukromne veci, len sa ho nenapadne vypytujem, kde bol s kym a potom si to vzdy nejak zistim :) No ale asi radsej ostanem stara slobodna raketa, ako sa vydat a zazivat potom muky :( Chlapi su svinske svine, tak budme aj my :) caute

sedmikraska

fraisee, ja ked som chodila z byvalym, tak mi celu dobu nepripadal ako anjel, s tym terajsim ho nemozem ani porovnavat, ale aj tak som s nim bola jak taka huska :(

sedmikraska

helus pre boha, mne je vzdy tak smutno, ked nieco take citam. Mam nehoraznu predstavivost a ty to mas dokonca v reale :( je mi naozaj luto co ta postretlo, musis sa postavit znova nma nohy a uz aj koli tomu aby videl o co prisiel, tak znova zacni zit spolocensky a uprav sa a nedaj na sebe poznat, ze prave on ta trapi

helus

viete ako to boli zit sniekim23 rokov dat mu vsetko a on vas podvedie moj bol aniel a vydite sme spolu ale ta nenavist a zlost co mam nanho rozvod ved ja si neviem zivot bezneho uz ani predstavit znicil mi cely zivot aj ta flandra vydata a jej a moje deti naco mysleli znicili dve rodiny preklinam ich a toho svojho znicim budem ho dusit ked ho tak chcela preco sa nerozviedla lebo chcela len roztahovat nohy chudak tiez jej muz chodi na nocne a ona vypisuje druhym ako by si to s nimi rozdala ja uz nemam nic nic ma netesi okrem mojich deti nenavidim ho

fraisee

kazda jedna baba si myslela ze si zacala s takym, co je iny, ako ti ostatni, vynimocny, chapavy, taky neskutocne dobry.. ale nie je to pravda, chlap je chlap, ma iste potreby a ked ho zenska nevidi tak je ako ryba vo vode..

miaa

baby ja som tiež asi naivná,lebo mojmu manželovi verím,ale ked tu toto čítam ..no to je hrozné.ja som žiarlivá a nedovolila by som ani striptýz.