Ahojte Baby, ak sa Vám náhodou stalo, že Vás partner sklamal a podviedol, alebo to ťahal aj s vami a inou ženou. Ako ste mu na to prišli. Aké bolo jeho chovanie, bolo zmenené??
Ako zistiť či ma partner podvádza?
Len pre info bolo zistene na zaklade vyberov parov, ze mnozstvo podvadzanych zien a muzov bol rovnaky. A ze cez polovicu s nich podviedli svoju polovicku. Ludia neboli ani nejsu stvoreny pre monogamiu. Takze pravde podobne po precitani tejto spravy vas vasa polovicka urcite podvadza samozrejme ak neni hned vedla vas. Inak nepisem s blbosti napisanu vec sam som si spravil taku mensiu anketu a vyslo mi neco podobne.
ahoj ja neviem mam taky cudny pocit ze ma moja holka podvadza neviem ale zda sa mi ze predomnou nieco taji.ked som bol v zahranici tak chodila von so svojim byvalim vsetci mi povedali ze s nim nic nemala a aj ona mi prisahala ale ja neviem nedokazem jej teraz verit tak ako kedysi a neviem co mam robit koli tomu teraz trpim nespavostou a uz skoro mesiac som nespalporiadne dakedy vobec prosim poradte mi:((velmi ju lubim dakujem
pozri co su dva tyzdne, mozno ze ma problem s menzesom. Niekedy sa stane, ze vybehne s normalu a trva dlhsie, ak tam bol nejaky zapal alebo co.
Moze mat kvasinky, to sa niekedy taha dlho, a nechce ti to obsirne vysvetlovat. Niekedy sa toho baby nemoze velmi slho zbavit.
Moze byt unavena, ma problemy v praci...
Sex nie je vzdy prejav lasky. nechaj to tak, spravaj sa normalne, prip. sa jej opytaj ci ma nejake problemy,lebo sa ti zda nejaka ina.
A nakoniec, ked niekto podvadza, na toho svojho partnera je potom uzasne mily, leho ho klame a nechce , aby sa to prezradilo.
sewasky neda mi nereagovat an to ako tu sa pise o chlapoch aki su zli a podvadzaju...,lenze ja mam iny problem na mna vzdy boli az prilis dobri..s jendym som chodila 2,5roka sme s alubili vsetko fjan az dokym nezacal ziarlit ale strasne...,nemohla som nikam ist nic a on nechcel ist so mnou,zacal mi obmedzovat kamaratov,pomaly enchcel anio chodit domesta atd...,no rozisla som sa s nim a bola som za tu zlu,co rozbila lasku ale ja som tak nemohla dalej potom som sa dala dokopy s kamartom ktory bol strasne zabavny clovek ma poznal este ked som predtym chodila s mojim prvym priatelom a krutil hlavou nad tym jak mi dakto moze dakto zakazovat vsetko...,noo a co sa nestalo on sa zacal chovat preeeesne tka isto do bodky,ved ma nepustil ani na autobusovu zastavku,zevraj si am tam urcite dakto obzerat bude...,a mal normalne traumu ze leto ide lebo,ze budem nosit kratasy a kratke tricka noo som nanho pozerala nechapavo...,takze teraz ani neviem ci sa mi oplati ist do noveho vztahu ked to vkuse tak skonci ze az?:(
presne tak, este cakaj, dva tyzdne, to v tom moze byt aj nieco ine, alebo, ked to bude uz trvat dlhsie, tak sa s nou o tom porozpravaj
nic,cakaj po dvoch tyzdnoch nemozes priatelku podozrievat z neveri...
mna napadla taka vec, je to mozno blbost, ale stretla som sa s tym. Mozno fajci a ty o tom nevies ale nechces aby fajcila a ona potrebuje cas na nejake umytie aby si necitil fajcenie.
Inac to s tym pradlom je hlupost, zeny mavaju dost casto vytoky napr. aj obycajne prechladnutie, potom ked su v strede medzi menzesmi, alebo ked je nejaka infekcia. dokonca niektore aj ked su v silnom strese.....
Ale ved neni problem raz prist bez ohlasenia, kedy by to necakala a vyhovorit sa , ze si mal vybity mobil. Ale potom ho maj skutocne vybity, lebo ona si to moze skontrolovat. Zeny maju 6. zmysel.
:D, myslim, ze tvoje obavy su neopravnene. Mozno, ze ma teraz nejake problemy s vytokom a je je to tarpne, tak sa chce pred kazdou tvojou navstevou aspon osprchovat nech je na chvilu cista, myslim, ze sa naozaj nmusis bat :)
ahoj damy slecny zeny:)))mam pocit ze ma priatelka podvadza a chcel by som vediet Vas nazor bo neviem co si mam o tom mysliet: ked priatelka vie ze mam prist tak mi vopred pisne sms abych jej dal dopredu vediet ze kedy pridem aby sa mohla dat do reality sprcha a tak kedze niekedy manualne pracuje na prerabke domu a niekedy jej dam len 15min.vopred vediet ze pridem a ked nestihne sprchu tak ma nechce pustat moc do nohaviciek a ako keby nieco predomnou skryvala a ked sa jej spytam ze preco tak sa vyhovory ze je spotena a tak ale ked sa to zopakoval parkrat tak mi nedalo sa jej pozriet na tie nohavicky ked ich odhodila do pradla a vsimol som si tam taky fliacik ako ked spolu dosulozime osprchujeme sa utre sa do sucha da si ciste pradlo a niekedy este dost vlhne aj po dvojhodinovom sexe a viacerych orgazmoch a nerozumiem tiez tomu ze ked vie ze mam prist a ma moznost tak si tie nohavicky rychlo neprezlecie a co sa tyka zdravotnych zalezitosti tak sme po poslednych testoch obaja zdravy rad bych vedel aky je vas pohlad na tuto zalezitost ja mam 30 a ona 23 diky:))