Ahojte Baby, ak sa Vám náhodou stalo, že Vás partner sklamal a podviedol, alebo to ťahal aj s vami a inou ženou. Ako ste mu na to prišli. Aké bolo jeho chovanie, bolo zmenené??
Ako zistiť či ma partner podvádza?
s priatelom som sa rozilsa uz pred 3mesiacmi...ale stale sa tahame..stale si volame..sem tam sa stretneme..atd.. stale sa mame radi,nemozme na seba prestat mysliet..stale mame na seba otazky typu:uz si bol s inou?bola si s inym?ja nie,naozaj nie..ale jemu akosi neverim..chcem vediet pravdu aj nechcem..keby sa mi priznal ze hej,asi by som zomrela...no a jedneho dna,ked sme sa opat stretli..tak sa mi priznal ze sa bozkal s inou babou.bol to sice len boZk,ale zranilo ma to..neviem vlastne preco to riesim,ked sme rozideni,ale stale ho lubim..a viem ze aj on mna,a chcela by som ho naspat,no jemu sa zapacil zivot bez priatelky,a uziva si s kamaratmi...som zufala z toho..niekedy fakt lutujem ze som sa s nim rozisla..sice sme sa stale hadali,ale radsej by som znovu riskla tie hadky,ako byt bez neho a takto trpiet..teraz to bol len bozk,a nabuduce nejaku pretiahne..a potom si to asi hodim..poradte,co mam robit...:{
ahojte, teda tieto prispevky mi na istote v mojom vztahu nepridali.S priatelom som uz 2roky.Nikdy nas vztah nebol uzasny a ja mam ten pocit, ze nieco nie je v poriadku.Vnimam okolo seba rozne sumy..priatel patri medzi ludi, kt. sa radi obzeraju za babami, kecaju flirtuju.Tvrdi sice, ze to nikdy nikam nesmeruje, ze sa chce len pobavit a ze mu to dodava sebavedomie, ked je vseobecne oblubeny...nasla som uz aj nejake sms, neviem teda,co si mam mysliet.V poslednom case zacinam byt neznesitelne ziarliva, paranoidna a neista.Samozrejme, ze by som chcela vediet pravdu.(Chodi po baroch, motozrazoch,skoleniach a tiez si telefon berie so sebou aj na WC,svoju byvalku podvadzal cely cas..)Naozaj by som privitala nejake napady,ako odhalit, uistit sa...
sahi,tak tu je každá rada drahá,najmä preto,že máte deti..ona o tom vie,že vieš,že ťa podvádza?ako reagovala?alebo ak o tom ešte nevie,že to vieš,tak jej to povedz a počkaj na jej reakciu a potom je to len na tebe,ako veľmi ju ešte lúbiš,či jej budeš vedieť odpustiť,či ona bude ochotná sa zmeniť...je mi to ľúto,teba aj tvojich detí..držím palce
chcela som to napisat tak,,ze maj si naraz kolko chces muzov,,ved aj ona ten tvoj ma vas dve,,ale ked stretnes ozajstneho muza ,,pocitis,, ze netreba spavat s 5 timi ,,vsetko porozumenie ti da jeden..ale do vtedy,,,kym nepride pravy ani tucet chlapov nestaci...:}Nepodvadzat je tak isto prirodzene ,ale len s pravym chlapom ,,AKO PODVADZAT S NEPRAVYM CHLAPOM
bambulka9.Mala som takyto vztah a bol len o sexe a priatelstve.Sama som to tak navrhla a vyhovovalo mi to tento milenec mi robil dobru naladu. Boli milenci 12 rokov ja som medzi tym mala vazne vztahy,vecinou pocas rozchdov som s nim bola casto.Kym som nestretla ozajstnu vaznu znamost a prirodzene som tohoto milenca nechala, nemam potrebu s nim uz spavat ale sme kamarati.Ale ka chces rodinu, deti a zazemie urcite si hladaj ineho ,,ale ved to neznamena ze nemozes mat dvoch ,,alebo troch naraz..:}
bambulka9 asi budem hnusná,ale na mieste tej druhej by som ťa asi ,,zabila" a jeho tiež...je to hnusné svinstvo,hlavne od neho a teba nechápem,ako ťa môže taký vzťah napĺňať...zamysli sa nad tým,či to má vôbec nejakú budúcnosť,hlavne keď už začínaš cítiť niečo viac,lebo ten chlap mi príde s prepáčením ako jedno veľké neukojené hovädo
Ahojte ma niekto problem ako ja? Uz rok som s chalanom ktory ma s inou babou 5rocny vztah so mnou je cez tyzdne pretoze sme spolu v zahranici a na vikendy chodi za nou pretoze je doma a spolu byvaju. Mame sa radi a velmi dobre si rozumieme al beriem ho z rezervou aj napriek tomu ze zacinam k nemu nieco viac citit ako len taky milenecky vztah. On ju nedokaze opustit ale vyjadril sa ze on by asi podvadzal aj keby mal nejaku modelku nedokazala by som s nim mat tiez najaky vazny vztah ale nedokazem ho tiez len tak opustit lebo mam strach zo samoty uzivame si to tu a je nam tu hrozne fajn ale ubija ma co robim a co robi aj on ako klame tu druhu. Tiez ma podvadzal chalan ktoreho som tak velmi lubila a teraz robim to co som tak nenavidela ale nedokazem ho nechat ma niekto podobny problem a ako ho riesi??? Viem ze naj by bolo sa s nim uz vobec nestretavat ale nato by som potrebovala asi druheho chlapa s ktorym by to malo zmysel.
ved jasne, ze nepodvadzaju viac chlapi. musia predsa S NIEKYM podvadzat :)) a urcite nepodvadzaju s inymi chlapmi, resp. iba s mladymi a slobodnymi dievkami :)