Ahojte Baby, ak sa Vám náhodou stalo, že Vás partner sklamal a podviedol, alebo to ťahal aj s vami a inou ženou. Ako ste mu na to prišli. Aké bolo jeho chovanie, bolo zmenené??
Ako zistiť či ma partner podvádza?
zbezne som prebehla vase prispevky.
Mnohe pisete,ze sa vam to nemoze stat.
Ja som si to myslela na 100 perc. tiez az som sa dozvedela, zeto robi uz pol roka. Chlapi su majstri v zatlkani nevery. Dnes sa uz smutne usmievam nad naivnostou mnohych zien.
Co som prehliadla alebo ma nenapadlo si vsimnut.
pride navonany z roboty
zacina o seba podozrivo viac dbat,sprcha ...
ak ma nieco nove, povie ze to dostal alebo si to kupil s kamosom
netreba prehliadnut rozne komentare okolia, ktorym neprikladate vyznam
mobil nosi stale pri sebe
vymazava sms
moze ist na tzv. skolenie na vikend
pozyva vas na veceru
telefonuje vam castejsie
ak telefonuje zena,pozor, zeny to radi robia..je to adrenalin
urcite by ma nieco napadlo viac, kdesi som to tu uz raz pisala
smutna,napriek tomu sa s nim rozid,lebo budes nestatsna a sama cely zivot.On uprednostnuje kamaratov,Ty si na vedlajsej kolaji.
prosim vas ako zistim ze ma chalan podvadza???=( v poslednej dobe sa ku mne sprava tak odmerane ma predo mnou tajnosti o ktorych nechce so mnou hovorit lebo ze by ma tym zatazoval ale to nie je pravda=(ja si ho vzdy rada vypocujem...byvavam s nim velmi kratko len cez vikendy vzdy sa na nho teism ale ked pride ide za kamaratmi a my spolu travime maximalne 3 hodiny a mne to nestaci codieva s nimi po baroch a tak vzdy mi vravi ze sa mi ozve ze budeme este spolu ale nikdy sa mi neozve a ked mu volam ani mi tel.nedvihne proste ma ignoruje a uz neviem co s mam mysliet domov chodieva az rano a ked chcem vysvetlenie tak mi ho nikdy neda...ked sa ho ale opytam ci am podviedol povie ze nie ze by mi to nikdy neurobil ale ja uz neviem co is mam o tom mylsiet a ci uz mu mam vlastne verit ked mi hento vsetko robi prosim poradte mi PS:ja sa s nim ale rozist nedokazem lebo ho velmi milujem..=,(
ahojte. ja si myslim, ze kto chce podviest, podvedie, co by si sa aj na hlavu postavila. nemozes byt policajt, aby si s nim bola 24 hodin denne. to potom uz zavisi od dovery a miery tolerancie. ale ak ma zaujem niekto z paru podvadzat, znamena, ze tam asi je nejaky problem, z uzasneho vztahu sa predsa neodchadza
Baby, ja keď som vždy začala nový vzťah a nebola som si istá, tak som skúšala nasledovné:
Vždy som poprosila kamarátku aby cez telefon zavolala môjmu novému priateľovi a povedala mu, že sa jej páči a má o neho záujem. Že sa chce sním stretnúť trebars v jednom podniku. Ako náhle súhlasil, už som vedela že ma môže hocikedy podviesť, a že sa popri mne môže stretávať aj s inými. Ani jeden z nich mi nikdy nepovedal pravdu. Myslím, až na jedného... S tým som bola asi 2 roky, ale nakoniec odišiel na brigádu do Nemecka a začal si tam s rozvedenou. Ale chyba bola hlavne vo mne a vôbec mu to nezazlievam.... Veď ja som ho medzitým tiež podviedla..
ty si podla ejakulatu zistila ze ta tvoj partner podvadza???skor by tapodvadzal ak by sa vyhovaral ze je stale unaveny, ze ma vela prace preto chodi neskoro domov z prace, ze potrebuje chodit s kamaratmi von, nechcel by sam ilovat lebo by bol stale unaveny a tak. ale nikdy ma nenapadlo zistovat to podla ejakulatu..
VSETCI SU TO KOKOTI
JA SI MYSLIM ZE NEVERU MOZNO ODPUSTIT LEN RAZ VED PREDSA KAZDY ROBI CHYBY NO NIE?ALE AK SA TO ZOPAKUJE AJ DRUHY KRAT POSLI HO DO PI..