Ako zistiť či ma partner podvádza?

sedmikraska

sissik, presne aj jatakto rozmyslam, casto ked tu citam ako sa ludia podvadzaju a ake nazory na to maju, tak si pripadam, ze som zaspala dobu alebo som naozaj naivna, ze si myslim, ze prave ten moj by mi to neurobil. Da sa naozaj este verit?

sisssik

Sedmikraska, nie ja necakam na nic, ani nejak o tom neuvazujem, o nejakej nevere, clovek sa tak zastavi a zamysli, ked vidi taky pripad, ze vsetko je mozne.. aj " akoze" nemozne, teda tazko uveritelne
:-)

sedmikraska

sissik, presne tak..ale zase by bolo blbe celu dobu len cakat, kedy sa nieco take prihodi..ach jo, je to vsetko take tazke..

sisssik

Presne, ako tu uz niekto povedal, doveruj, ale preveruj. Mam tiez znameho, velmi seriozny, cestny chlap, mal ukazkove manzelstvo, < este ja som ho v niektorych situaciach davala za priklad mojmu muzovi>. Predtym odsudil vsetkych kamaratov, ktorym sa to stalo, odsudil akukolvek neveru no a nakoniec sa to stalo aj jemu, pred patdesiatkou. Mali uz velke, dospele deti, kopu penazi, chodili po akciach, dovolenkach. Lenze... ako sa raz spoznal s jednou rozvedenou, mladou mamickou < v krcme>, on tam bol s kamaratmi a hral na gitare, mal vypite uz asi dost, hned v ten vecer skoncil u nej doma v posteli. Hned po par dnoch si uvedomil, ze bez nej nevie zit,
< tak ho velmi ocarila v sexe, zase nieco nove, neokukane, vzrusujuce> tak hned po dvoch tyzdnoch "cestne" manzelke oznamil, ze odchadza, ze sa beznadejne zamiloval do druhej.
Vsetci znami boli v soku, nikto nemohol ani uverit. Rozpraval nam to, ze aj on bol z toho vykolajeny, ale nevie si pomoct. Uz je s nou zenaty, maju aj maleho syna. Vsetci sme si mysleli, ze im to dlho nevydrzi, ale zatial im to klape < ona si s nim sice robi, co chce a on sa jej vo vsetkom podriaduje, on teraz urobi vsetko, aby sa mu to nerozpadlo >
Ja tiez svojmu muzovi doverujem, ale clovek nikdy nevie, co sa moze stat.

sedmikraska

:( ako odovodnuje, ze nechce aby si sla pracovat? aj ten moj by chcel, ze v buducnosti nebudem pracovat a on nas uzivi- niektori chlapi to beru ako povinnost. No ale je ine, ze ty naozaj chces pracovat. Chlapcek nemoze do skolky? vela mamiciek to tak riesi a da sa po praci stihat este aj domacnost. Ja napr. pracujem od 7. do 8.- ako kedy, no stiham to nejak, aj ked nie vsetko najdokonalejsie a samozrejme nemam deti, ale stacila by ti zo zaciatku nejaka kratka pracicka,len na par hodin

angiel

Nechce ma pustit do prace on doma totiz nic nerobi a vyzaduje komplet servis a o maleho sa tiez nebude starat je v praci do nocnych hodin. Nemam tu nikoho kto by mi s malym pomohol.

sedmikraska

angiel, mozno by pomohlo, keby si si znova zacala hladat nejaku pracu co by ta pohla dopredu a nemala by si cas rozmyslat nad tym ake to mohlo byt.. a keby bolo s vami aj potom zle, tak by si uz bola samostatna a pripravena na svoj novy zivot

angiel

Vies sedmikraska kedysi bol obycajny chalan s obycajnymi problemamy s ktorzmi sme sa pasovali spolu, ja som ostala doma s malym a on sa dal na podnikanie. Podnika asi stvrty rok a ked sa mu zacalo darit namiesto toho aby sme boli stastni mu na mne zacalo vsetko vadit. Chce odo mna maximalnu poslusnost a aby som sa do nicoho nestarala take zvieratko v klietke mne sa to nepaci a potom je zle. Ja som mala tiez svoj zivot a pracu rada vzdala som sa toho vsetkeho podporovala som jeho vo vsetkom lebo som videla ze moze mat uspech a mozeme sa mat lepsie. Teraz sa mi posmieva ze som handra ktora nema ani peniaze ani karieru. Mam 28rokov a som velmi velmi nestastna. Neviem co mam robit.