Ahojte Baby, ak sa Vám náhodou stalo, že Vás partner sklamal a podviedol, alebo to ťahal aj s vami a inou ženou. Ako ste mu na to prišli. Aké bolo jeho chovanie, bolo zmenené??
Ako zistiť či ma partner podvádza?
ja som to vedela hneď,mne to môj EX vždy povedal.Takže som nemusela nič zisťovať.Napriek tomu sa mi zdajú andulkyne slová trošku tvrdé a cítiť z nich štipľavosť.Len neviem či k mužom ako neverníkom alebo k ženám ako podvedeným " chuderkám".
pravdu povediac dvoch čo nepodviedli poznám aj ja, jeden má 1,50m a 90 kg a druhý veľmi pisklavý hlas. Ivkaa a čo sú to 2 roky? A byt stále spolu to tiež nie je zrovna výhra
Ale tak to zasa nie je pravda, ze kazdy chlap podviedol, nehovorim, ze vacsina nie, ale nemusi to byt kazdy chlap.
tak s tym nesuhlasim ze kazdy chlap babu podvedie.ja o tom mojom vobec nepochybujem.on totiz ani nema cas na druhu cas lebo cely den mi vyvolava a hned ako pride z roboty chce aby som uz bola pri nom.sme spolu 2roky a nikdy som o nom nepochybovala.ak ta podvadza urcite s nim nesmies zostat.ak by to kazdá brala tak ako napisala andulka tak by si chlapi uz naozaj robili uplne vsetko.nesmies ich v tom podporovat.no a ak ta podvadza tak je jasne ze sa sprava inak ako pred tym.si s nim menej,casto si kontroluje mobil a ukryva ho pred tebou.ak telefonuje ide do inej miestnosti,viac si da na sebe zalezat a tak dalej.no poznam to lebo moja kamaratka to zazila a ja som to s nou prezivala.potrebovala pomoct v tazkych chvilach.tak drzim palce aby tvoje tusenie nebolo spravne.a zapamataj si NEVERU nesmies odpustit
nezaoberaj sa tým, každú babu chlap podvádza alebo aspon raz podviedol, pokial má hormony v poriadku, musíš si len vyriešiť v sebe to, či budeš radšej sama alebo sa s tým zmieriš