Ako zistiť či ma partner podvádza?

jefima

ja som to vedela hneď,mne to môj EX vždy povedal.Takže som nemusela nič zisťovať.Napriek tomu sa mi zdajú andulkyne slová trošku tvrdé a cítiť z nich štipľavosť.Len neviem či k mužom ako neverníkom alebo k ženám ako podvedeným " chuderkám".

andulka

pravdu povediac dvoch čo nepodviedli poznám aj ja, jeden má 1,50m a 90 kg a druhý veľmi pisklavý hlas. Ivkaa a čo sú to 2 roky? A byt stále spolu to tiež nie je zrovna výhra

ivkaaa

tak s tym nesuhlasim ze kazdy chlap babu podvedie.ja o tom mojom vobec nepochybujem.on totiz ani nema cas na druhu cas lebo cely den mi vyvolava a hned ako pride z roboty chce aby som uz bola pri nom.sme spolu 2roky a nikdy som o nom nepochybovala.ak ta podvadza urcite s nim nesmies zostat.ak by to kazdá brala tak ako napisala andulka tak by si chlapi uz naozaj robili uplne vsetko.nesmies ich v tom podporovat.no a ak ta podvadza tak je jasne ze sa sprava inak ako pred tym.si s nim menej,casto si kontroluje mobil a ukryva ho pred tebou.ak telefonuje ide do inej miestnosti,viac si da na sebe zalezat a tak dalej.no poznam to lebo moja kamaratka to zazila a ja som to s nou prezivala.potrebovala pomoct v tazkych chvilach.tak drzim palce aby tvoje tusenie nebolo spravne.a zapamataj si NEVERU nesmies odpustit

andulka

nezaoberaj sa tým, každú babu chlap podvádza alebo aspon raz podviedol, pokial má hormony v poriadku, musíš si len vyriešiť v sebe to, či budeš radšej sama alebo sa s tým zmieriš