Ahojte Baby, ak sa Vám náhodou stalo, že Vás partner sklamal a podviedol, alebo to ťahal aj s vami a inou ženou. Ako ste mu na to prišli. Aké bolo jeho chovanie, bolo zmenené??
Ako zistiť či ma partner podvádza?
angiel podla mna este len steka, ale myslienku uz v hlave ma a uz sa naozaj neovladol a vypustil ju aj von
ked mna podvadzal moj priatel tak som sa to nedozvedela sama, bol to dokonaly herec, nakoniec mi to povedal jeho kamarat, ktorý sa uz na to nemohol pozerat, ked som mu to povedala a bola som hrozne nahnevana tak mi povedal: ale ved to nic nebolo, jedna pusa, ty z toho narobis... v tu chvilu som myslela ze sa zblaznim asi ako moze byt niekto az tak drzi...nastastie som ho az tak velmi nelubila a rychlo som sa z toho dostala...
ahoj smutna.tak toto vsetko mne robil moj muz.po baroch s kamosmi az do rana.ked som povedala ze chcem ist aj ja tak vyhovorka znela ,,co by si tam robila medzi chalanmi,,.po rozvode som sa dozvedela ze tam sedaval aj s frajerkou (byvala kamoska)a popijali vinko.Samozrejme na valentina kytica,kadejake hovadiny.
Mne manzel pri kazdej hadke vykrici ze potom sa necuduj ze muzi maju milenky ked sa spravaju ako ty! Pritom sa velmi snazim, vsetci dookola tvrdia ze si nevazi co doma ma. Len on je vecne nespokojny s nicim! Myslite ze tu plati pes ktory steka hehryzie alebo ze niekoho uz ma??
och, smutneee, smutnee, smutneee pribehy su to a velmi bolestive. Aj ja som s tych podvedenych, je to cerstve a este citlive.Aj ja som stratila svoj sen "spolu ruka v ruke zostarnut, mat rada kazdu jeho vrasku a on moju..." Nikdy nedokazem pochopit ako take nieco niekto dokaze urobit a preco, preco, preco...preco v cloveku nevyhra to dobro,rozum a to krasne prezite, preco sa na to tak rychlo zabuda......PRECOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ked ti neodpoveda na sms, to neznamena, ze ti musi byt neverny.Alw AJ MOZE/
Keby bol napr.neverny a chce to zatlkat, tak ti bude pisat aj 20 sms za den.... prehnana starostlivost je tiez podozriva
Caute baby, ako zistim ze ma chalan podvadza? Ma zmenene spravanie, viem sice ze je momentalne velmi vytazeny, ma toho vela ako v skole, tak aj v praci. Ale ja mam strasne zly pocit :( ved i ked ma toho desne vela, mohol by si najst chvilocku aspon na to aby poslal sms, alebo aspon na to aby odpovedal aspon na tie co mu poslem ja :(
pisete ze jake su chlapi svine a ze vsetky ste verne.ja mam same opacne skusenosti ked prave podvadzali zeny.a viete jak sa hovori ked suka neda pes si neskoci.
Baby ak to chcete vediet na 100 péro,urobte mu "lavórovú skušku"
Postup:Do 10 lit.lavóra date po okraj slivovice,ostatné necháte na starom,on už vie čo ďalej ...(.xixi)