Ahojte Baby, ak sa Vám náhodou stalo, že Vás partner sklamal a podviedol, alebo to ťahal aj s vami a inou ženou. Ako ste mu na to prišli. Aké bolo jeho chovanie, bolo zmenené??
Ako zistiť či ma partner podvádza?
LAVOROVA SKUSKA?? to je to, že gule do lavora?:D:D:D
a mimusig, nemoze to byt tak, ze aj ona je trosku alibista?? bože, musi to byt hrozne..ako si na to prisla?:(
mimusiq a tvoja naj kamoska nevedela ze chodi s tebou?? ved NAJ kamoska..
no predsa LAVOROVOU SKUSKOU !!!!
...take nevediet....!
matuška, najlepšie urobíš ked sa to opýtaš priamo jeho. Tu ti bude davat kazdý rady aj ked dobre mienené ale jasno budeš mat len po rozhovore sním. A ak ti možem aspo v niečom poradit, neutoč na jeho ex, maju spolu dieta a to nikdy nezmeniš, ak sa ešte dobre stará o dcéru a rozišli sa jeho vinou bude ju duplom obhajovat...
Načo chceš vedieť, či ťa podvádza? Len by ťa to zbytočne viac bolelo. Evidentne sa podľa tvojich slov niečo deje, daj mu najavo, že takéto správanie nebudeš tolerovať, neviem, či spolu bývate alebo tak. Napíš viac o vašom vzťahu
AHOJTE VSETCI.CHCELA BY SOM SA Z NIEKYM PORADIT AKO BY SOM ZISTILA CI MA MOJ PRIATEL PODVADZA.ISLA SOM NA DOVELENKU DOMOV NA 2TYZDNE A ODKEDY SOM PRISLA TAK SA INAK KUMNE SPRAVA.JE KUMNE CHLADNY A A NESPAVAME TAK SPOLU CASTO AKO SME SPOLU SPAVALI.ODKEDY JE V KONTAKTE Z BYVALOU TAK JE INY.VRAVY MI ZE JE TO KVOLI JEHO DCERE ZE SU V KONTAKTE ALE JA MU NEVERIM PROSTE MU VERIT UZ NEMOZEM.STALE SA VYHOVARA ZE SA LEN ROZPRAVAJU O MALEJ AKO MALEJ JE A AKO SA MA.MUSIM TO BRAT ZE MA DCERU Z KTOROU CHCE BYT V KONTAKTE ALE JA SI MYSLIM ZE STALE NA SVOJU BYVALU MYSLI A ZE SA CHCE KUNEJ VRATIT.OBRANUJE SI JU STALE A KED DACO POVIEM NANU HNED POMNE VYSKOCI.ALE NEJDE LEN OTO ALE K INYM BABAM SA SPRAVA INAK AKO BY SA MAL KUMNE.SME SPOLU UZ POMALI 2 ROKY A NAS SA VZTAH SA ROZPADAVA.ZACAL CHODIT AJ NA DISKOTEKY CO PROSTE NIKDY PREDTYM NECHODIL CO JE SOMNOU.PROSIM PORADTE MI CO MAM SI O TOM VSETKOM MYSLIET.BUDEM VAM VDACNA.JA UZ Z NERVAMI NEVLADZEM DAKUJEM
mne to znie tak, akoby tam niekoho mala.nechcem "malovat certa na stenu", je to len taky pocit moj..ked s tebou vola, tak ta chce uistit sladkymi recami, uchlacholit,aby si na nu pockal a tak..a tam si uziva, takze ked pride domov, ma "toho" dost... ale ktovie,aka je pravda..
a rozpravali ste sa o tom? to je najdolezitejsie,skus to najprv prebrat s nou,samozrejme s kludom a laskou..
ahojte dievcata.mam taky maly problem.robim v zahranicy a vzy ked volam s priatelko tak je mila vsetko by mi dala a ze jej chybam.ale ked pridem domov take je uplne ina.ked som prec slubuje mi ze sa budeme milovat kazdy den,ale ked pridem domov tak opak je pravdou.stazje sa ze ju boli hlava alebo brucho.a aj ked sa spolu milujeme tak je taka ina ako pred tym.nechodi sice nikam ale mam take podozrenie.chcel by som vediet co si mam o tom mysliet.velmi pekne vas prosim poradte mi mame solu 5rocneho syna a chcel by som vediet co mam robit.za pochopenie a poradenie vopred dakujem