Ahojte Baby, ak sa Vám náhodou stalo, že Vás partner sklamal a podviedol, alebo to ťahal aj s vami a inou ženou. Ako ste mu na to prišli. Aké bolo jeho chovanie, bolo zmenené??
Ako zistiť či ma partner podvádza?
edko podla mna si treba taketo veci vydiskutovat....mne keby priatel klamal, tak by bol asi koneic....viem kam chodi a s kym je, ak idd niekam bezo mna....a takisto to vie aj on a akceptujeme to jeden druhemu...jasne, clovek potrbuje naku tu slobodu,a le tvoja snubenica to uz asi trochu prehana.....a co take spravila? inak nie si moc ziarlivy, alebo nie si ako stihacka, ?lebo aj to moze byt problem, ked stale musis vedit kde je,co robbi a vyvolavas jej stale....ako dlho ste spolu? a ako ste stari?
lerka vies aj vcera ked som jej volal tak mi vravela aby som jej uz nevolal a dal pokoj ze ju len stale kontrolujem ale mi spravila jednu hlupost tak neviem co mam teraz robit myslis ze to by sa malo robit ked si zasnubena a flakat sa zniekim inim po nociach a vypnut si telefon a klamat ze som na chate???
ahojte baby mam snubenicu ktoru velmi milujem ale sa sprava neako cudne v poslednom case moste mi neako pomoct prosim vas trapim sa cele dni len placem a placem neviem co mam robit
edko a co znamena, ze snubenica chce mat sukrome? trosku to konkretizuj...o ´´.napr aj moj priatel chce mat niekedy sukromie a povie mi , ze nech radsej niekedy nechodim, lebo sa hcce venovat inej cinosti...uci sa alebocita a tak...
mata,kašli naňho. nájdi si iného. iný by ťa na rukách nosil a ten to ---nestojí za to,aby si sa trápila :)
simona podviedol raz podvedie aj druhykrat..ved ona odpusti..rozid sa s nim na svete je kopec chlapov...na co sa zahadzovat s takym...osobna skusenost
mna chlap podviedol prichytila som ho bol opity a na druhy den ho to mrzelo vyriesili sme to a dalej spolu zijeme lenze ja som mu uz neni schopná verit bojím sa ze to urobí znova a neviem ci ma takýto vztah zmysel pretože vztah by mal byt hlavne o dovere co by ste na mojom mieste urobili vy??
aj ja som počula, že ak máš v jeden deň
viac pohl. stykov, ejakuát je vždy redší a redší a je ho menej.
po každom sexe je ejakuát redší a je ho menej. takže ak nepoužívate kondóm
a máte napr. prerušovanú súlož, a milijete sa večer a on už cez deň bol s inou, podľa toho to zistíte. ale to ho musíte veľmi dobre poznať.