Ako zistiť či ma partner podvádza?

jiloro

ahojt baby chcnftxem sa svamy podelit o svoju skusenost z neverov .Ja mam 12rocny vstach mna manzel podviedol a myslim si ze ma podvadza aj nadalej aj ked on mi tvrdi ze ma odftedy nepodvadza ja mu neverim a viem ze ak by mal prilezitost tak by ju vyuzil .Pytate sa prec
o som snim ????????,,,,,.,,,,,,neverte peknym reciam ak vas bude chciet podviest tak to spravy a myslim si ze v kazdom jednom chlapovy ta nevera drieme lem nie u kazdeho sa prebudi

oto...

počula som, že po každom sexe má muž ejakuát redší a redší.
-
ženy ľutujem každú ak sa s týmto stretne. je to strašné ak niekoho milujete a on toto vyvedie. ale ak podvádza a prídete na to, tak je nemožný. ako je možné že to nevie utajiť? Ja by som svoju ženu nepodviedol, veď za to je manželstvo, že budem verný. Ale ak by som to chcel urobitť, tak sms-vymažem, alebo radšej nepíšem, telefonáty, len cez prac. dobu, stretnutia len po prac. dobe a príchodom domov. Jednoducho sú finty. Ale ja poznám mužov, čo chodia v rámci zamestnania cestujú po slovensku a nerobí im problém zobrať do auta štetku. fuj.

alz-bee

Podla mna je najlepsie na neveru neprist a nepriznat sa. Ja osobne by som podviest nevedela (teda aspon si myslim, lebo nikdy nehovor nikdy). Znicili by ma vycitky svedomia a tak by som sa asi priznala. Ale keby mna podviedol partner, zrejme to ani nechcem vediet...setre sa to stalo. Priatel ju podviedol (bozkaval sa s inou) a priznal sa jej...ostali spolu, no velmi tazko sa s tym vyrovnavala a najtazsie na tom bolo, ze sa znova musela snazit verit mu, lebo dovera je podla mna zaklad vztahu. A nakoniec povedala, ze radsej sa o tej nevere ani nemala dozvediet. Takze tak...ja priatela mam a verim mu. Mozno som naivna, ked si myslim, ze preco by ma podvadzal?..ale radsej mu budem aj nadalej verit, nez sa donekonecna zaoberat myslienkou, ze co ak ma podvedie..ked ma bude chciet podviest, tak to spravi a ja tomu nezabranim.

magy357

Vazene damy, po tom vsetkom co som sa tu docital a z osobnych skusenosti mam dojem, ze vy casto tie depky potrebuje a vyhladavate. Trapim sa, trapim sa, trapim sa... Donekonecna ziadate od neho nieco ako dokazy a aj tak neverite. Neverite ked vam chlapi hovoria ze vas miluju, lebo v tom vidite pokrytectvo (chlapi predsa o svojich citoch neradi hovoria), neverite ked vam nepovedia nic alebo skoro nic, lebo neviete na com ste... Nikdy nie je dobre. A zaroven si myslite ze by muzi mali chapat svet a vztah tak, ako ho chapete vy. Bohuzial, v jednej veci vas sklamem a je mi jedno ci si narobim kopec nepriatelov, muzi boli, su a budu od prirody polygamny tvor. Cest vynimkam, ktorych je ako safranu. Pokial tuto skutocnost nevezmete na vedomie, cely vas zivot bude o neuspesnej snahe priputat si muza navzdy LEN k sebe. Cim viac sa o to budete snazit, tym viac sa muz bude chcet z tohoto zovretia vymanit. Tak si to preberte ako chcete. Muz potrebuje v tomto slobodu, niekto vacsiu, niekto mensiu. Aj za cenu ze "podvedie" partnerku. Mimochodom, chlap uteka ak mu zena neda to co chce on. A naopak. Takze ak vas partner podvedie, zacnite spytovat svoje svedomie skor, ako obvinite jeho z bezdovodnej spinavosti. Nic sa nedeje bezdovodne. A tie reci o tom, ze "sme predsa civilizovani ludia a nie primitivne opice, ktore si chcu ukojit len svoje zivocisne pudy" si nechajte. Tak ako sme civilizovani, tak sme stale zatazeni genetickym dedicstvom "tych primitivnych" zivocisnych pudov. Pud sebazachovy a rozmnozovania minimalne.

katynka

Ahojte kočky. Je to ťažké, čítam si vaše príspevky a napriek tomu, že mám s týmto skúsenosti, sama by som potrebovala počuť, že je všetko v poriadku a nemusím sa báť...Priateľ ma podviedol týždeň pred Vianocami. Ako som na to prišla ja? Ozvala sa mi práve dotyčná...Potom už nemohol zatĺkať. Dodnes sme spolu, no moja dôvera je na nule a pri každom možnom náznaku...sa mi zrúti svet. Byť tak silná a zahodiť trápenie za seba...bohužiaľ to nedokážem.

lufa

ahojte.no ja mam chlapca 4 roky a tak som nad tym rozmyslala ked som citala aj tie prispevky ze neviem ci ja by som zistila ci ma podvedza.sme spolu kazdy den.ja chodim na vysku a hned po skole sme spolu.kedze mam toho dost vonku nechodim po skole s nim a tak domov.nema mi kto povedat ci nejaka kamaratka alebo kto keby ma podvadzal.asi by som to vzivote nezistila.a jeho kamosi podvadzaju svoje holky takze pochybujem aby mi z nich niekto nieco povedal.co myslite?

tyrusqa

na tomto svete ma nic neprekvapi,chlapi podvadzali a budu podvadzat,snazim sa to prijat tak,ako to je..nemienim si kvoli nim znicit nervy!