Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistiť či ma partner podvádza?

chladok

neviem, ci su to schopnosti, ale zial, u mna to tak funguje. niekedy je to dobre, lebo sa viem vyhnut zlym situaciam, ale niekedy je to fakt na skodu...

chladok

ja mam asi velmi vyvinutu intuiciu, lebo ked sa raz moj manzel vretil domov(akoze z prace), hned som vedela, ze spal s inou zenou. stacilo jeho gesto, ziaden ocny kontakt a pod..., proste ja som to hned vycitila a zial, mala som aj pravdu. je tazke zit s takou inuiciou, lebo väcsinou dobre odhadnem ludi, co niekedy je aj na skodu. niekedy mam pocit, ze aj viem, co si myslia.

pre smutnu

To si len myslíš, že ho miluješ.
Si doŇho zaľúbená- to je správny výraz.
Skutočná láska vyzerá ináč, obidvaja rovnako dávajú aj berú.

leerka

kamikawa, nezostava ti nic ine, len sa s nou o tom rozpravat , opytat sa jej preco to robi, preco si vypina fon, preco chodi s inymi chalanmi von na veceru a bavit sa....a preoc ti o tom nemoze iba povedat...ved keby si to vedel, bol by si mozno pokojnejsi a nezatrhol jej to.... a hlavne treba sa jej opytat, ako je to vo vasom vztahu...ci ta ma este rada, ci s tebou do buducnosti rata..to ze ste snubenci este nic neznamena.....a hlavne ci ta lubi...to je najodlezitejsie....hlavne ju nepusti, kym ti vsetko nevysvetli...

kamikawa

trapim sa stale cim dalej tim viac bojim sa ze mi bude stoho sibat v mojej hlavke ak by som prisiel o moju lasku tak to ako keby som prisiel o moj zivot

kamikawa

velmi ju milujem a neviem co mam tera robit chcem byt stale snou ale nejde to preto ze ja som v zahranici a ona je na vyske uz nevladzem takto zit

kamikawa

leerka niekedy ziarlim lebo citim ze mi klame sme dlho spolu 2 roky teraz sme sa zasnubili nevolam jej stale len sem tam jej zavolam lebo som v zahranici spravila mi to ze si vipla telefon a sla z neakim chalanom na veceru a potom sa sli nekam bavit nedala mi ani vediet co je snou volal som jej mamke a ta tiez evedela co sa deje a co je snou bola to katastrofa neviem co si mam o tom mysliet ale velmi ma to vzalo a teraz sa citim uplne zle ako keby sa nas vztah rozpadal neviem co mam robit ked ju tak velmi milujem sprava sa teraz ku mne ako k psovi mam 25 rokov a ona ma 22 neviem co mam robit stale myslim len na najhorsie stale ostanem sklamani a nestastni