Ako zistiť či ma partner podvádza?

melinda009

aj moj priatel chodil na WC s mobilom,aj ked isiel vysypat smeti si bral mobil,tak som to zistila,ze nieco nieje v poriadku.prestal so mnou komunikovat,chodil ako bez duse,ked sme sa prechadzali,bol akysi zamysleny.citila som,ze nieco nie je tak,ako ma byt.stale bol unaveny,zuby ho boleli,vzdy mal nejaku vyhovorku,aby nemusel sexovat so mnou.a nakoniec sa to potvrdilo,lebo v nestrazenej chvili som mu vzala mobil a potvrdilo sa vsetko.bolo tam od ctitelky,ze stale na teba myslim a ze kedy sa mozme stretnut atd...takze muzi stale klamu a da sa to rozpoznat dost rychlo-ahojte

Jeanny

Môj muž chodí domov takmer každý deň po deviatej večer, častejšie sa sprchuje, s mobilom chodí pomaly na WC, má tiché zvonenie, po večeroch si s niekym SMS-kuje, stále niekam chodieva... vraj na akcie s kámošmi... a keď som sa ho x-krát pýtala, či niekoho má, nech mi to povie narovinu, tak zakaždým zatĺka, že NIE. Moje podvedomie ale hovorí niečo iné. Naše manželstvo je síce v troskách, ale bola by som mu \\\"vďačná\\\", keby mi povedal pravdu. Neverím, že za tým nie je iná žena.

maca1111

Tak baby ja som si to raz zažila,ale som vtedy mala možnosť ešte ujsť zo vzťahu, pretože som bola slobodna. Príznaky je ťažko definovať ale je to na chlapovi vidieť, uplne iné správanie. A ked som sa raz pýtala jedného kolegu ako sa prejavuje nevera vo vzťahu, tak mi odpovedal, že v čase ked ma muž inú sa mu vlastná žena hnusí a teda ani sex ani nič milé a nežné nemožno od muža očakávať. viem že muž začne aj dbať o svoj zovňajšok, ale či to je pravidlom u každého to neviem. Vraj to beru inak ako my ženy. No škoda že to my ženy nevieme pochopiť ako vedie oddeliť sex od vzťahu.
Je mi z toho zle. Spomínam si velmi dobre ako to vtedy bolelo a to nebol môj muž, takže som to rozdýchala ale to ako som schudla a psychicky trpela. Neželám to žiadnej a je mi smutno ked vidim niečo podobné v okolí. Najhoršie na tom je že väčšinou to vedia všetci okolo len ta jediná, ktorá by to mala vedieť najviac to nevie. Je to fakt smutné.

ha hi

takze baby, s tym ejakulatom je to tak...je ho stale menej lenze nato aby vyste zbadali vecer rozdiel v mnozstve by sa chlap musel s tou zenou prespat 3x za den...ak sa s nou vyspi raz tak to nezistite...

wowo1

klariska, som si precitala tvoj pribeh. Podla moich skusnosti si myslim ze bohuzial je tvoj manzel neverny.Mala by si to preskumat.,ale na 90 percent ma spravanie nevernika.Hovorim zo skusenosti, svojich a aj mojich partnerov .

AdamKrt

Vraj na neveru existuje taky chemicky tester. Sprej.

Zena zoberie slipy, ci trenirky priatela a nastrieka na nich ten sprej. Ak sa zafarbi urcitou farbou, je na nich semeno. Totiz semeno vyteka von aj po sulozi.

Myslim vsak, ze to ma jeden hacik. Keby si hl chlap vyhonil, tak tam ma semeno tiez. Alebo otazne je, ci ked je vzruseny z niecoho, ci to tiez nevytecie a nebude hlasit aj kvapocky lasky. Mne sa totiz stava, ze svoju priatelku natolko milujem, ze ked si s nou dlhsie pisem nieco "citlivejsie", tak mi zacnu vytekat kvapocky lasky. Alebo mi staci s nou aj 20 minut obycajneho rozhovoru, staci, ze ju pocujem a kvapocky lasky su vonku...

Takze zas to moze hadzat dost falosnych poplachov taky test :)

vaavka

Asi je na tomto svete welmi malo dievcat, alebo zien, ktore to chlapcom/mužom neodpustili...preco sme take sproste??? ja chodim s chalanom pol roka a velmi som mu verila, az kým mi sestra nepovedala ze sa bozkaval vonka s inou babou s takou kurvou...lenze vyslo s nej ze to nieje iste ze sa bozkavali.on mi povedal ze to nieje pravda a samozrejme som mu uverila a odpustila...a jeho byvala mu vkuse vypisusje a vyvolava a mam taky pocit ze s nou spava, pretoze od kedy je ona doma lebo chodi prec do skoly tak sme spolu ani nespali...pohadala soms a so sestrou lebo ona nechcela aby som sa kvoli nemu trapila ze mam ho nechat ale ja ho mam rada a je to tazke...len teraz mu uz asi nebudem dôverovat...co by ste urobili vy???S

klarisa

Ahojte!Moj manzel je v poslednej dobe ,akysi divny.Ked sme spolu tak sa iba hadame.No to by ani tak nevadilo.Ma totiz koleginu s ktoruo je velmi dobry kamarat.No zakazdym ,ked mu vola sa zatvara v izbe.Ked sa na nu spytam tak je podrazdeny.Uz spolu ani nic nemame lebo on nema chut,boli ho hlava je unaveny...atd.Nechcem si namyslat,ale myslim ,ze toto nieje v poriadku.Co si o tom myslite?