Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
no tak to je jasne.Genetika.Kolko merias a vazis,pls?Resp. kolko si mala v 17?Vies mi nejak opisat priebeh?Vopred Ti dakujem.
poliewoocka. o velmi rada by som ti kusok dala :) som sportovkyna takze trochu mi aj zavadzaju ale ten hlavny dovod ze ma zacina boliet chrbat a to som este mlada.keby vratim cas neviem co by som robila...sice som neverila a este ani neverim na tie veci ze cibulou si natierat prsia alebo vela jest medu alebo mlieka civela si prsia masirovat ...vzdy som nieco aspon par dni praktikovlala...ale aj tak neverim ze by mi to narastlo z toho....
martinapd:
preco?Velmi ti zavadzaju?Kus mi z nich daj:D...a co by si spravila,ked chces vratit cas?
poliewoocka.ano mala som tak medzi 16-17 a strie sa mi nerobili ono mi to nerastlo rychlo ale do roka som mala o 3 cisla vacsie..ale strie nemam.... ale rada by som vratila cas
martinapd:
za kolko ti narastli?Nenarobili sa ti strie?Moja mami strie nema
martinapd:
si mala tiez kol 17ky?
poliewoocka.to je vsetko v genoch moja matka tiez nemala nic a zrazu sa za rok strasne vyvinula .tak mi to povedala a mne sa to stalo tiez.samozrejme ze som nemala zo dna na den 4 ale islo to potom strasne rychlo a za rok ked som porovnala napr.foto bola som upne iny clovek.a pritom som ziadne pripravky nepouzivala lebo je to hlupost .vsdetko musis mat zdedene a ked nie tak budes trosku malo prsata ale o 100 krat lepsie ako takto.
Ahojte vsetky!ja sa s tym mojim nic trapim uz od strednej. Kým všetkým dievčatám už prsia rástli, a ja stále akosi nič. I keď nepatrím do tej skupiny štíhlych,chlapčenských typov, mám celkom ženskú postavu, trochu širšie boky, doteraz tam nemám nič, a to mám 24, už som dávno prestala dúfať(i keď sa za to stále modlím...). Teraz mám priateľa, sme spolu 2roky, ale mala som problém (obrovský), aby sa ma prvýkrát dotkol pod tričkom, miloval sa so mnou a pod...I keď mi hovorí, že ma ľúbi takú, aká som, ja sa denno denne zobúdzam a zaspávam s pocitom, že niečo mi chýba, nie som pravá žena, a najme teraz, keď sa všetci tak odhaľujú...som stále z toho nejaká smutná, slabá...akoby som mala stále "vybité baterky".Držím palce holky. Veď sú aj horšie veci...
podla mna to nie je len o tuku...
Kukucka, ja si tusim citam svoje problemy v tvojich prispevkoch...=o))..aj v tom, ako vyzeras a aj v tom, ze nemas nudzu o chlapov, uuuplne moj pripad ...tiez to aj u mna tak funguje s tou podprsenkou, na prvy pohlad je vsetko ok, dokonca tam aj pohlad chlapa zabludi a ked sa vyzleciem, tak nic... a co sa tych vztahov tyka, tiez som mala problem s tym, ked mi smatral chlap pod trickom, aj ked mi to bolo aj trosku smiesne, ze je vlastne vzruseny len z push-up..=o) ...no ale to som cela ja, proste si z toho robim srandu, lebo ani aky kolvek chlap nie je dokonaly, a ked je fyzicky genialny, ma dutu hlavicku a to je ovela horsie... a ako tak citam z tvojich prispevkov, prides mi ako velmi inteligentna kocka, co ked bude mat poriadny vztah, bude to chlap na urovni a uz len kvoli tomu aka si ho ani tvoje prednosti zaujimat nebudu... a vobec, preco sa trapit pre nieco, za co vlastne ani nemozeme, co je len otazkou tuku a genetiky, hm? ...tak sa netrap!...=o)