veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

poliewoocka

Lia:
Tiez 85.Ale ked som pekne poriadne "nasponovana"-vystreta.Mam 17,prsia-gulatejsie su,len ked mi je zima.Inak spicate,male a zdurene bradavky...

lia023

do kedy cakat??no neviem.ja som uz rozmyslala nad plastikou ked nevyrastu do 20-ky:(ale velmi sa bojim takze neviem.mozno dovtedy mi to nebude vadit.a ty mas ake miery?

andreja

male prsia aspoň v neskoršom veku nebudú nechutne ovísať ako tie veľkéé len si to predstavte.Ja ich mam tiež male mám 17 ale ma to nejako netrápi aspoň zatiaľ

lia023

ja mam170 cm 55 kil a miery 85,66,95 cize dost blbe!tiez cakam ako blba :(lebo v rodine mame vacsinou velke prsia.a tiez mam 17

pejpej

boze dievcata.ja mam 17 a tiez ich nemam a ani nemylsim ,ze mi narastu.mam priatela a
neviem ci mu to vadi zatial sa k tomu nevyjadril a fakticky mi je to jedno.praveze ja si chodim po dome horebez aj sa tak opalujem a je mi fuk ci ma niekto vidi.lebo mam ovela vaznejsie problemy.a najpravdepodobnejsie dostanem rakovinu prsnika lebo to mame v rodinnej anamneze .takze sa tesim aj z toho co zatial mam:))

poliewoocka

martinapd:
ja mam 177cm a 54kil,uz 17 a prsia skoro nikde.Podla genetiky by mi mali zacat rast kazdu chvilu(uz som smiesna iba cakam a cakam)miery o DOST mensie ako ty.Ako podla vzhladu zistim,ze rastu,alebo prestali rast?!Do kedy mam cakat na zazrak?Napchavam sa od rana do vecera a pravidelne cvicim,kramy ok...ja uz fakt neviem:(((

kamka

Dievcata budte radi ze mate aspon rovnako velke prsia,mne sa od narodenia nevyzivuje prsny sval na jednej strane,tak mam jedno nadro vacsie ako druhe,vlastne to druhe akoby ani nebolo,a to je ovela vacsi problem s plavkami,podprsenkami a trickami s vystrihom. Mala som dlho depresiu,nemohla som sa ani verejne prezliekat po telesnej v skole,ani predklanat ked som mala hlbsi vystrih,ale teraz mi je to uz jedno,ak s tym ma niekto problem to nie je moja vec.Takze vazte si to co mate,aspon to vyzera symetricky.

martinapd

poliewoocka v sedemnastich som mala 174 cm a vazila 51 kilou a ak ta popripade zaujimaju aj miery mala som 94-62-91 co sa prakticky ani nezmenilo doteraz sice uz ma dieta ale pravidelne cvicim.a ty mas kolko rokou a kolko vazis? a merias?atd?

duduuuuuuuuuuuuuu

ahojte:D ..hehe ani ja nemam prsi a mam 20 a proste nevadi niekedy nato pomysli male si poviem ze uz som sa stala obetou idealu krasy tak vtedy zmenim hned nazor:)) a opri mojom chlapcovi mala som 18 a uz mi bolo trapne ze sa ma nesmel po roku ani dotknut tak sa stal:))) ...nevedela som co si mam mysleit potom a co si mysli on ale fakt neide oto bol by to somar keby ma koli nim nechal hehe a mozno sme prave tym ze prsia nemame viac neznejsie a lpsie:DD aj ked prehanam niekedy sa mi to tak zda....ide hlavne o CHARAKTER :))