Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
ja uzivam hak yadine a prsia sa mi od nej zvatsili :)a som rada a uz po prvom mesiaci mi to je vidiet.
Ahoj susi! Díky za príspevok. No určite je to o tom ako sa k tomu dievča postaví. No ja asi nepatrím medzi tie šťastné, ktoré to môžu ľahko prijať a vôbec sa s tým nezaoberať. Bohužial! Chcela by som získať tú silu, ktorá by mi pomohla dostať cez tento problém, no zatiaľ nič.Ja vôbec nechcem veľké prsia, o takých ani nesnívam, ja len keby boli také, čo už má tvar takých prirodzených pŕs aj ked malých to mi je už jedno. Ty ich máš určite väčšie ak si sa s tým vyrovnala. Na kúpalisko ti nerobí problém ísť? niekedy napíš
elwin, ty si asi veľmi silná osobnosť, ked si vedela prijať seba takú aká si. Ale mi sa určite líšime v povahách, tipujem že ty si skôr ten chlapčenský typ( ako napríklad tá sport spiceka-Mel C)ked píšeš že si sa dala na skateboarding, mna by taký sport nenapadol vieš.ja som typ nežnej žienky a to je rozdiel ja si myslím. a kvôli tomu sa mi ťažšie s tým zmieruje. Napíš mi aj svoj názor, či to vidím aspoň z časti dobre.Díky
Ja som ten typ,ktory ma chudu malu postavu a velke prsia a poviem len tolko,ze som spokojna no co je horsie ze vkuse vyzeram vyzyvavo,mozno to je podla niekoho vyhoda,no ani moj priatel nie je najradsej ze sa za mnou kadekto obzera,aj kvoli tvaricke,kazdy by mal byt spokojny taky aky je,lebo vsetko ma svoje plusy a minusy.Podla mna su pekne baby aj s velkymi aj s malymi prsiami a tiez je dolezita postava a tvaricka.A este vela bab tu pisalo,ze chlapom sa pacia male prsia,noo z vlastnych skusenosti co mam kamaratov a tak viem,ze to svojim priatelkam hovoria ale boli by radsej keby mali vacsie.Priroda.
si mu to riadne dala :DD
bezny chalan.vidis tebe sa pacia velke .inym male.si nemysli ze s toho tcojho prispevku o nie beznom ale nadrzanom chalpovi z velkych prs sa tu kazdy pototo.tvoja baba ma mozno velke prsia ale ine baby maju nieco ine za prednost.krasnu tvar.krasne telo.krasnu POVAHU.a to by podla mna v prvom rade malo chlapovi brnknut.ze henta baba ma nieco aj v hlave nie na hrudi.poznam milion bab ktore maju 4 a chalp sa radsej otocil za takou co ma ledva 2.tymto zenam zo sebavedomia neuberes.a s tym ake eroticke ruje prezivas ked zbadas svoju babu chod rozpravat chalpom do krcmi.tu si mame navzajom podporot sebavedomie.nie chvalit sa.nic v zlom
ivica: musim uznat, ze prirodne prsia sa mi pacia viac, lebo su take autenticke, ale silikonove by som zvladol uplne v pohode. Nemam voci tomu predsudky. Dokonca moja draha tvrdi, ze az bude mat dieta (ja osobne s nou chcem dve) a zacne mat casom pocit, ze tvar jej prs uz nie je co byval, da si ich vylepsit na plastickej chirurgii, takze sa na to istym sposobom pripravujem.
Mimochodom, mam kamosa, kt. vzdy tvrdil, ze silikony su hnusne, tvrde a ze by sa poblil, keby sa ich mal dotknut. Na jednom festivale sa zoznamil s kockou z nasho mesta a sialene sa zalubil. Ked sa spolu prvy raz pomilovali, nevedel odtrhnut oci od jej poprsia a taktne jej ich pochvalil. Zacervenala sa a prezradila mu, ze su silikonove. Predtym to boli ledva jednotky, teraz su to temer trojky. Odvtedy kamos zmenil nazor a je dokonalo spokojny.
ig: vravis, ze Ta bolia krize z toho, ze mas stvorky? Pytal som sa drahej, ci aj ju bolia a bola dost prekvapena. Vravi ze nie, ze to by museli byt uz sestky, aby ju tak tahali k zemi a ze sa mozno velmi hrbis. Ze niektore dievcata a zeny, ktorym osud nadelil velke prsia, nie su z toho vobec nadsene, maju pocit, ze sa im tam vsetci divaju a tak: 1. sa hrbia, aby im ich plne prsia netrcali do sveta, 2. nosia mensie podprsenky, aby ich opticky zmensili, 3. nosia privelke svetre a vytahane tricka, lebo v obtiahnutom obleceni maju dojem, ze na to doslova upozornuju.
Ahoj kukucka, ja mam 21, a tiez nemam prsia, a presne toto iste, co si pisala vo svojom prispevku som mala v hlave aj ja "zena bez prs" ...a dost dlho ma to stvalo, ale nejak ma to uz neberie, proste sa uz na tom smejem, lebo je to taky handicap, ktory sa da napravit aspon ndobrou podprsenkou, a ked som okrem tych svojich ze "prs" so sebou spokojna, nie je o com. Vies, ja uz som v stadiu, kedy sa z toho smejem, proste boli sudicky pri mojich obdarovavackach do vienka asi napite a zabudli,ze som sa narodila ako dievcatko..=o)) a co, ved su aj ine veci na svete... tak sa s tym proste zmier, ono je to len o tom, ako sa k tomu postavis... vies, je vela dievcat, co nemaju ziadne prsia, neboj, nie sme same, ale ide o to, ako sa k tomu ktora postavi. Su zeny, co sa nehorazne hanbia za svoj vzhlad, a vsetko beru tragicky, uraza ich dokonca aj to, ze by sa im na tie miesta nejaky chlap pozrel a oni tam nic nemaju, hned vidia vsetko len cierne a su take, co su zasa v pohode, prijali sa take ake su, a dokonca si so svojich malych prs vedia urobit aj srandu, ved je to predsa o inom, ked si dokazes povedat aj poznamku typu:"prsia mam v skrini"...ked nahodou nemam podprsenku a beham po vonku.. a tak, jednoducho je to len o tom, ako sa k veci postavis... drzim palec, aby si sa nad tym prestala trapit..=o)
kukucka... no ja mam 16, to obdobie ze som straasne chcela velke prsia som zazivala este v podstate aj minuly rok ale najma ked som prisla na strednu v 13tich... lebo som sla skorej na zakladku a potom z 8smicky na strednu takze mam 2 roky sklz oproti spoluziakom... takze som sa ocitla v spolocnosti uz vyspelejsich bab tak som z toho mala strasne mindraky, nosila som pushupky a vselico mozne a myslela som si ze tak lepsie zapadnem alebo nieco podobne... ale potom to dako zo mna opadlo, neviem... a zmierila som sa s tym... zlomovy okamih nastal zaciatkom minuleho leta kedy som si povedala ze dost... a odvtedy uz som v pohodicke:)) a teraz sa mi to umocnilo este viacej lebo som zacala so skateboardingom a pri nom by velke prsia iba zavadzali :D
netryzni sa tym prezitkom ze zena nie je zenou bez velkych prs - uz to davno neplati, kult "venuse" mozno este stale niektori uznavaju a zena je pre nich iba niekto kto ma poriadne vyrysovane krivky... napriklad aj moja mama mi stale hovori ze by som mala pribrat, ze mi da predpisat hormony a podobne... ale existuju aj ludia ktorym sa chude zeny pacia, netvrdim ze to je smerodajne, hlavne je ze sa pacis sama sebe, ale je to ako vedlajsi produkt, ked sa najde niekto kto ti pochvali postavu... a dokaze to potesit... pozri sa, pokial skutocne nie si spokojna sama so sebou tak je tu plastika ale ja si myslim ze len kvoli tomu aby si vyhovela dakemu prezitku a sice symbolu zeny ako niecoho s velkymi prsiami je podla mna nezmyselne... samozrejme, ak by skutocnost tykajuca sa tvojich prs mala nejako zavazne ovplyvnovat tvoju psychiku tak to treba bud takto, alebo inak riesit...
porozmyslaj o tom, o kladoch toho ze nemas velke prsia... napisem jeden, nelapas lacne pohlady muzov ktori ta vyzliekaju ocami... aj ked mna si nechutne obzera stale jeden profesor najma ked mam suknu ale to je ine :DDD
som sa rozpisala, drzim ti palec aby si sa vyrovnala s tym aka si, urcite si krasna... papa a napis ak budes daco potrebovat
elwin, smiem sa spýtať koľko máš rokov, a koľko ti trvalo kým si sa zmierila s tým že máš také prsia aké máš. Lebo ja mám tiež také malé, ako asi ty a mám 23 rokov a este sa mi nepodarilo sa s tým zmieriť, proste to nejde, že žena bez prs, mne to nejde do hlavy, lebo si myslím že k žene patria prsia ako symbol ženskosti, preto sa s tým neviem vyrovnať. Prosím odpíš mi!