veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

cukryk

chcete mat vacsie prsicka??? kupte si tabletky DECOLEN tie zaberaju. mam to viskusane. nemaju ziadne vedlajsie úriznaky.odporucam ich stoji to okolo 330sk ale aj viac zalezi to kolko tabletiek je v baleni.
ale su super. pytajte sa v lekarni

andie

ak by bolo babo zdrave, tak by som aj suche slivky brala..:) v zivote su dolezitejsie veci..si pametam, ked som sa ucila genetiku na skusku, tak som sa cudovala, ze sa vobec v tomto svete este rodia zdrave deti.

poliewoocka

No neviem,neviem...poznam aj zeny,ktorym sa cici scvrkli,opadli a vyschli ako "slivky".Toho sa ja bojim a este ani prsia nemam:(

andie

ano, prsia dokazu dodat sebavedomie, ale az takto sa za ne "bit"..ach jaj, ved ked budete mat babo, tak vam krasne narastu. neviem, no mozno sa mi to tazko chape, lebo mam prsia primerane telu..

MICINKA

no ale ak prestanes brat hak prsia sa ti vratia do povodneho stavu a este mensie ich budes mat .viem o com hovorim .

andie

hm, no a vies, ze je dokazane, ze zvysena hladina estrogenov sposobuje rakovinu prs? s "bozskym" objavom hak prisiel aj masovy narast rakoviny prsnika..tak sa skus pozriet na tu svoju skatulku a pozri na com je zalozeny ucinok..

andie

hm, no a vies, ze je dokazane, ze zvysena hladina estrogenov sposobuje rakovinu prs? s "bozskym" objavom hak prisiel aj masovy narast rakoviny prsnika..tak sa skus pozriet na tu svoju skatulku a pozri na com je zalozeny ucinok..

andie