Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
žiadny zaručený recept na to nie je.
Jednoducho za všetkým sú hormonálne procesy. Začala som brať antikoncepciu.
Dadus,a to ti...ako?Po 20tke?!
môžu ti narásť... ale ani nemusia.
Mne narástli po 20-tke
to aj ja cem vediet
Ja chcem iba vediet,ze do kedy rastu prsia!!!!!Niekto hovori,ze do 18,niekto,ze do 21.Niekto,ze sa vyvijaju 4 roky po menarche...niekto mi tvrdi,ze mozu narast aj v 25.TAK AKO???!!!Nejaky odbornik???
No tak tebe sa už poradiť nedá. Všetko čo by sme ti poradili kategoricky odmietaš, tak si nakúp push-up podprsenky, daj si tam výplne a ...
nooja ked som mala 15 tak som tam nic nemala.to neviem ci to vobec boli nulky alebo jednotky
15 rokov...a mat jednotky dvojky...fakt sa mozme schovat.
vy sa mozte vsetci schovat oproti mne mam 15 rokou.uz sa bojim ze mi ani neporastu.neviem co mam robit.mam 162cm a 42 kil a prsia tak jednotky-dvojky ale zda sa mi to strasne malo.co mam robit???
to aj tak nezalezi na prsiach...mala som aj vacsie ale som schudla tak su take ake su.obcas ma to stve ale viem ze su aj dolezitejsie veci.ak si zdrava tak bud stastna.ja bohuzial niesom:(