Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
Ahoj kukucka, na kupalisko mi nerobi problem ist, pretoze som inak so svojou postavou spokojna a to, ze nemam prsia sa da tak elegantne skryt pod plavkovu podprsenku, ze nemam problem, pretoze dnes kupis uplne nadherne plavky a dokonca aj pekne vystuzene. A jedny take mam aj ja... mam dokonca take fajn podprsenky, ze aj to nic, co vlastnim, a to je vazne nic, lebo mi je aj A-ckova volna vyzera celkom fajn do vystrihu. A tiez som skor taka ta neznejsia zena, mam rada pekne oblecenie, musim mat vzdy dobry uces a tiez ma nesmierne hnevalo, ze nemam prsia, aspon take pekne plne jednotky, za ne by som dala cokolvek, tomu ver, no ale priroda ku mne stedra nebola, a ked sa bojim, ze sa mi z hormonov mozu pokaslat ine partie, napriklad mi nrast zadok ( co by ma stvalo viac ako prsia, lebo to sa uz tak jednoducho napravit neda, a s tam svojim som spokojna... ) a na plastiku nemam peniaze, nezostalo ine, len sa s tym zmierit... a preco ta to vlastne hneva kukucka?..bojis sa, ze sa o teba nebudu zaujimat chlapi? alebo je to cisto len o dobrom pocite zo samej seba? ...a poviem ti, pred nedavnom som bola na kupalisku a ako som sa tak pozerala vokol seba, zrazu som bola nesmierne spokojna, ze som aka som... aj ked bez prs, ale inak fajn, a netrap sa, ved si isto pekna baba a ked pises, ze si tiez taka ta nezejsia, tak si isto potrpis na vlasky, na tvar, uprava nechtov a tak, proste to vyhod z hlavy a tes sa z toho, ze si aka si... vies, mam vela kamaratiek, co by so mnou hned menili, radsej moje "prsia" ako svoje tela, co ich nemozu ovladat a stale priberaju, a pritom su aj oni kocky... a maju krasne srdiecka.. a o to ide...
mne ja yadine nenarastli ani trosilinku a beriem ju uz cez rok
Hormonalna antikoncepcia Yadine. Normalne ti ju predpise gynekolog, ale pozor, je najdrahsia zo vsetkych, az 1300 sk na 3 mesiace. napriek tomu ju beriem aj ja, lebo ma oproti ostatnym ako jedina vyhodu, ze sa z nej proste nepribera....len z nej trochu narastu prsia.
Sonia čo je to hak yiadine? Je to bežne dostupné? Díky
beznej babe: jaaaaj, dievca, najprv lepsie citaj, potom do mna rypaj. Keby som tu chlipne opisoval vnady cudzich zien, slintal nad nimi a vychvalovat svoje sukromne uspechy, nedivil by som sa, ze tu za to niekto sprdne. Ale ja len pisem o svojej milovanej holke, ktoru lubim a strasne sa mi paci aj po rokoch chodenia. A len tak mimochodom, ked uz hovoris o inych vlastnostiach, ako hrudne....nikdy by som nedokazal chodit s dievcinou, ktora je hlupa, alebo protivna. Mam obrovske stastie, ze ta moja pupavka je nielen krasna, ale aj mudra a dobrucka. Ak ta to zaujima, tak ona teraz riesi tretiu univerzitu, ma doktorat a sialene dobre srdce. Ak ta to nezaujima, tak mi znovu nadaj, mozno sa ti ulavi a ja to rozchodim...
Vobec nesuhlasim s tym, ze tu odsudzujete chlapov, ktorym sa pacia velke prsia, su aj taki aj taki, tak si jednoducho pockajte na tych druhych a hornakom ich radost nechajte.Je vela chlapov, ktorym sa pacia krasne oci..., nerozdelujte ich len takto.
verte tomu, že žiadna iná liečba ako operačná Vám prsia nezvačší. Naviac, podávanie niektorých hormónov može sposobiť vyššie riziko vzniku rakoviny prsníka. Takže nedoporučujem žiadne experimenty. Ale ak chcete byť modelkou alebo niečo podobné, dajte si voperovať do prsníkov inplantáty. Do normálneho života vašk inplantáty nepotrebujete.Poďme však k podstate veci - ako viete, že sa všetkým mužom páčia veľké prsia ?????? To vobec nie je pravda (a hovorím aj za seba). Obdiv k veľkým, stredným alebo malým prsiam je v mužskej populácii rozdelený tak rovnomerne, ako veľké, stredné a malé prsia v ženskej populácii. Takže o čo ide. Prsia má žena na dve veci - na ozdobu ako esteticko-sexuálny prostriedok na lákanie muža a na dojčenie. S dojčením ženy s malými prsiami taktiež obyčajne nemajú problémy, pretože veľkosť prsníkov sposobuje tuková vrstva a nie veľkosť mliečnej žľazy. A úplne na záver - ak by Vás mal chlap chcieť len pre veľké prsia, tak to nie je ten pravý, treba hľadať iného - takého, čo má záujem nielen o zovňajšok ale i o Vašu dušu a srdce
ja som pocula taku vec ze keazdy den ked vypijete ajpon 4 sakly mlieka a denne si budete masirovat prsia aspon 7 minut mate zaruceny vysledok.ja som to skusila a sice neviem ci ich mam vacsie ale krasne mi spevneli.vyskusajte mozno na vas to zabere inak.
sonia,prosim Ta a nepribrala si alebo sa Ti zvacsili len prsia???
bezna baba
to teda nie si, co pichas ako osa?, bezny chalan povedal iba svoj nazor a na to tu tento pokec je, nikoho neurazal, ty jeho ano, sa skludni.