veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

macatko

sestra brala tabletky Decolen..a pomohlo jej to.ale ked ich prestala brat sa jej zase zmensili..neni to lacne ale su v tom prirodne zlozky..

loly

ahojte holky :))...maam problem asi ako vacsina z vas :/..hanbim sa o tom rozpravat s kamaratkami a tak,pretoze oni su obdarene dost no :D..aaa mna nejak neustale trapi,ze som rovna :((..neskusala som ziadne pripravky,cviky,ani metody s cibulou atd..vlastne obcas som aj spokojna..lenn je to strasny pocit,ked si nemozem vziat pekne vecerne saty s vystrihom,ani trika take nemozem nosit ://..len som sa chcela holky opytat,kedyy je taky naj vek,pre rast,hm??poradite?dakujem :))

dodka

aj ja mam male prsia, ale uz sa tym netrapim.to co sa vam moze zdat ako nedostatok sa niektorym muzom paci..male prsia maju nahodou vyhody, da sa s nimi behat aj spat na bruchu, a ked budes starsia tak ti nebudu ovisat :) mierne zvacsit sa daju masazami a chod pekne vystreta. nepouzivaj prilis velke vypchavky, lebo raz budes musiet vyjst "s pravdou von"a mohlo by dojst k trapnym situaciam.

pomoooooc

mam 15 len teraz mi zacali rast prsia vyzeram tak na 12....je to v poriadku?dost sa pre to trapim myslel mam na 15 ale som uveznana vo svojom tele s ktorym nie som velmi spokojna...... :)pomooooooc

dada

ženy, ktoré užívajú HAK sa pravidelne musia podrobovať preventívnej prehliadke 1 x ročne, tak toto je faktor, ktorý ovplyvňuje fakt, že je viac diagnostikovaná rakovina prsníka u žien užívajúcich HAK. Ženy ktoré neužívajú HAK, nechodia pravidelne na preventívne prehliadky, zvyčajne až keď je už nejaký problém. (česť výnimkám) V mojom okolí je toľko kamarátok a kolegýň, ktoré neboli na preventívke aj 10 rokov.