Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
heee ivica to musela byt teda sranda..he...ides na plastiku? ja som tiez nad tym rozmyslala...mam B36/80,no nie som spokojna s tymto malym cislom...vacsie prsia su viac sebavedomia..no nie zas balony...by som chcela ale vediet ktory ''suflikar''povedal ze potierat cibulou...
to sme si s tou ryzou skusali este kamoskou ako budeme vyzerat po plastike, ....a dost dobreeee...aspon sme sa nasmiali ako blaznivé...
ivica a skusila si aj puding v balone? hehe..teraz zartujem..neze to daktoru napadne fakt urobit..boo jak praskne ta trapaaas
no ta ryza fakt zabera, ale v sacku a napchata do podprdy...nic v zlom, tiez som vsetko vyskusala..
zienky moje zlate, ja som pocula ze aj ryza celkom pomaha..poznam znamu co nemala takmer vobec prsia a jedla ryzu, no nie zas vkuse a iba ryzu..no proste to kus kombinovat v jedlach..na pivo by som velmi nevsadila ale ked tak tak urcite to by bolo na prsia cierne pivo...zo svetleho to by bolo urcite aj brusko. na e-bayi som nasla nejake tabletky na poprsie..tak ich chcem vyskusat...ak bude to mat nejaky ucinok, teda aspon pol cisla tak vam dam vediet a aj co to bolo,kde dostat kupit a tak...tak zeny trimte sa..a hlavne majte sa rady, lebo ako chcete aby vas mal niekto rad ked samy sa nemate? zvladneme to....sme predsa ZENY
okrem uz spomenutych jedal..skus pohanku :) nie kazdemu to ale chuti.
cukryk: aj ja skúšam všeličo ako napr. sójové mlieko, pivo ale nič nezaberá, a o ovocí som teda nepočula, ktoré by napomáhalo rastu, neviem skús sójové fazule....:)))
ahojte mala som celkom pekne prsia ale schudla som 5 kg a zmensili sa mi. nechcem opat pribrat ale prsia chcem mat vacsie. preto sa chcem spytat ci niesu nejake jedla alebo ovocie ktore by pomohlo zvacseniu prs.prosiiim odpiste mi niekto.
aj ja mam minikozicky,ale po kojeni.pred tehotenstvom som mala svieze trojky a v tehotenstve to boli vplyvom hormonov az bujare stvorky co sa mi vykukali z vystrihu.potom som kojila svoje dve deti jedno rok,druhe dva a ostali mi vyschute suche slivky ktore uz nevzkriesi ani boh