Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
Ahojte.Poznam dobre vas problem, ja mam 22r, pol roka som kojila a odvtedy mam Acka, nie pevne prsia, predtym som mala pevne Becka. Co vraj pomaha je par rastliniek, ktore su ako stvorene pre zenske telo, to su fenikel, fenugreek, angelika cinska a sojove mlieko. CHcem to tiez vyskusat, som zvedava ci ich v lekarni dostanem. Logicky by to malo pomahat, su aj na nepravidelnu menstruaciu a na podporenie mliecnych zliaz pri kojeni, fenikel som pila celu dobu kojenia , takze sa dam na to znovu. Uvidime.
Vejinka a ako nastal ten zlom alebo kedy, ked si sa už nehanbila, ked si bola schopná nájsť si partnera??? Díky :)))
no ja mam tiez male..ale manzelovi sa velmi pacia takze to uz neriesim ..kym som bola slobodna hanbila som sa ako pes..a kupovala som si pushupky..ale nebolo to ono. teraz som konecne spokojna aj ked sa nemam cim chvalit
veronika skus si prestudovat neco o zdravej vyzive alebo skus vyskusat 90 dnovu rozlisovaciu dietu vsetky baby si ju pochvaluju.
ahojte, mám 15 a veľmi malé prsia, nepáčia sa mi, vždy som mala malé prsia, a možno si myslíte že som šibnutá, že čo tu ta chce, že som ešte vo vývoji, ale nie je to tak. Moja postava nie je v najlepšom stave, a tak som začala dosť cvičiť a trýzniť sa dietámi, mojim kamoškám závidím takú sexi postavu a hoci sa snažím nič to neni, najprv som schudla 8 kg ale teraz ako som prestala civčiť som ich znova nabrala dokonca o dva kg viac, prosím vás poradte mi som zúfalá:-(
posilnovanim prsia nezvacsis,skor naopak.ja som mala 4ky,mam 2ky. Mozes ich jedine spevnit,aj to zalezi od individualnej elasticity pokozky a hlavne spravnej techniky cvicenia..
baby mam prsia dva a polky myslite ze je to dobre?
Ja som mala stále medzi B-C/75 ale ako som schudla asi 5 kg tak mi zostali 70/B. Bola som v šoku, nič vo výstrihu, zboku dosť plochá a ani na dotyk to nebolo ono. Pripbrať som nechcela tak som si objednala cez internet tabletky bylinné na zväčšenie prs. Jem ich už asi 3 dávku / skoro 2 mesiace/ a vidím rozdiel. Znova mám plný dekolt. Neviem so 100 % istotou povedať že je to z liekov, veľa som plávala, používala som pravidelne ráno-večer krém na dekolt z Avon-u. A myslím si že aj po schudnutí sa po nejakom čase prsia sami dali do poriadku, ten liek bol len taká barlička na pomoc.Skúšaj, každá je individuálna tak nevieč čo na koho zaberie, ale reálne z 0 na 2 bez nejakého zásahu len stravou - určite NIE. Podľa mna len tehotenstvo alebo plastika. Nič iné.
tiez som neskusala..heh..to len dakto trepol do vetra...ale mozno raz skusim.hehe...no najprv tu ryzu v podperke...:) a dik za info
ak premyslas nad plastikou, chod na temu silikonove prsia /spusta info od zaciatku do konca to da dost zabrat preluskat/ a zatial mozes skusat tu cibulu...to jedine som asi fakt nevyskusala...