Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
Caute baby,ja mam tiez male.. skusala som vselico.. antikoncepciu tiez..nic nepomaha.. a nedajte sa oklamat tabletkami na poprsie..raz som ich objednala za 2000sk a nic mi neprislo..firma sa vyparila z povrchu zemskeho..hehe.. ale nebojte pri prvom tehotenstve prsia narastu aj o 2 cisla, a ked sa o ne budeme starat tak aj zostanu.. moja mama mala za mlada nulky a po tehotenstve ked mala 22 jej zostali krasne trojky..a aj pevne! lebo ich nenechala aby ovisli..cvicila..
Mirusiatko: no ja som raz brala decolen myslím 2 balenia, mne to nič nespravilo, a vedlajšie účinky to nemá, toho sa nemusíš báť. Podla mna tie lieky pomôžu takým ženám napr. po pôrode, že im trošku ovisnú a ked začnú brať také lieky tak sa im trošku znovu vyplnia, ale takým čo nemáme nič, tam žiadna zmena nenastane, no neviem ako to je, možno sa mýlim
No ja zase nechapem...mam velmi male prsia by som povedala ze NULKY ale som pri sebe....nechapem...vsetky väčšie čaje maju aspon kozy a ja nemam nic ci pane...neviem co robit....ach jaj
Ahojte. Ja tiež patrím medzi tie baby,ktoré nemajú vôbec nič,ktoré by ani podprsenku nemuseli nosiť,ale nosíme ich preto,aby sme to zamaskovali. A mám 22 rokov a od 13-tich rokov mi prsia nenarástli ani o milimeter. A to ani nepatrím k nejakým veľmi chudým typom dievčat,mám 173cm a 58kg, celkom som zaoblená,ale prsia nemám vôbec a môj obvod hrudníka je 81cm a aj to len preto,že mám veľký hrudný kôš-kostru. Tiež ma to trápi, hlavne preto,že sa hanbím pred chalanmi a ani na kúpalisko radšej nechodím,nepotrebujem cítiť tie blbé pohľady.Počula som už aj to,že baby,ktoré majú problém s nepravidelnou menštruáciou a začali brať HAK alebo nejaké iné hormonálne tabletky, že im potom narástli prsia a aj poznám niektoré také baby.Ja tiež patrím medzi tie,ktorým od začiatku menzes nechodí pravidelne,skúsila som už aj HAK Trinordiol-ale nedopadlo to dobre,začali sa mi z toho robiť krvné zrazeniny na nohách a mala som depresie,tak som to vysadila. Mám aj trochu divného doktora,lebo mi ani nespravil test,či môžem brať hormóny,myslím,že ho zmením. Na endokrinológii mi doktor povedal asi pred troma rokmi,že som ešte vo vývoji,keď som mu povedala,že mám malé prsia. Takže ja už fakt neviem. Ja už akosi neverím,že by mi niekedy vôbec narástli. Dedične ani nemám mať po kom malé prsia,moja mama má 3-ky, sestra má menšie a ja nič. Snažím sa s tým nejak zmieriť,ale nedarí sa mi.
Vladi no ja už pijem sójové mlieko dosť dlhú dobu ale vôbec mi to nepomohlo, ale mohlo by lebo dobreže to viem prehltnúť, vôôôbec mi to nechutí:) a fenikel ti pomohol??????