Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
pre pana uprimneho...a pre vsetkych ktory sa vedia orientovat na www.multivitamin.sk........ kde najdes tu vec na zvecsenie prs co o nje pises ??? kam dalej kliknut ?
ja mam sice len 20, ale mam podobny problem.podla mna Vam chyba maso,skuste sa prekonat.a dalsia vec-moji rodicia boli tiez dlho proti antikoncepcii pretoze sa bali aby som nemala z toho nejake zdravotne problemy, ale mavala som migreny a doktor mi doporucil antikoncepcne tabletky. migreny sa trocha stlimili a pribrala som-teraz vazim 55 kg pri vyske 178, co je tiez dost malo, ale mala som len 50kg. a prsia mi troska podrastli, aj ked o "čiaročke" mozem len snivat, ale aspon troska ich mam vacsie.
ja co som pocula nazor chalanov tak ti boli proti velkym prsiam... je to neprakticke a este to aj vyzera jak druhy zadok :D
fuuh ked toto takto čítam všetky tieto fóra myslím, že sa zbytočne trápia tie čo nemajú prečo...a mám dojem že to čo sa považuje za malé, no...tak to ja mám potom asi mínus tri bo čo
no ja osobne si myslim, ze ak su akurat do dvoch dlani je to ok, chlapom staci cucla bradavku :DDDD, ja mam jednotky na po antike, co teraz uzivam, tak sa mi naozaj zvedsili o pomaly o dve cisla ale po tyzdni klesli, ale su vecsie, take masivnejsie ale nijak mi to nezmenilo moj sexualny zivot.
je blbost riesit ci mam male prsia alebo velke...ja osobne mam 3jky ale niekedy by mi stacili fakt len tie 2jky...ako napríklad vcera som si skúsala kosielku a bola mi uzka cez prsia...a chlapi majú radi baby nie kvôli prsiam...
Pripajam svoj nazor na Decolen- je to blbost, brala som 5 baleni a nepostrehla som ani naznak zvacsenia. Vyhodene peniaze!!!
baby je to dost o psychike.. ked mate pravidelny sex tak sa vam zvacsia a ked is myslite ze ste atraktivna tak tak isto.. a ked si date nejake babske recepty tak myslite na to ze aaano uz mi rastu a dufajme ze narastu:)
ahojte,som rada ze nie som sama....mam 15rokov a tiez strasne male prsia.....som trosku silnejsia,aj som skusala cvicit ci ked sa mi nezmensia tukove zasoby sa prsia budu zdat opticky vacsie,ale darmo......neviete niekto poradit..??kazdy mi hovorii ze ece dorastiem,sa ale furt bojiiim co ked nie..??aj som ciitala jedno forum,v nom jedna 20-rocna pisala ze prsia jej zacali rast az v sedemnastke....ale ktovie jak to ja dopadnem :-))))ta piiiste budem cakat=DD
adriana: ja mam 24 a tiez prsia nemam..hormonalnu antikoncepciu som vysadila pred mesiacom, brala som triquilar 3 roky a vobec to na prsia nezabera, to mi ver.. nedaj sa oklamat.. nieje to na nic dobre,nici to nas organizmus,obycajne svinstvo..ked s tym raz zacnes a potom chces vysadit,telo si uz nechce zvyknut a su z toho len problemy.. prsia ti narastu ked budes tehotna,neboj;-))