veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

maja_118

@mimi000 - no nehovorim, ze 81cm je daky velky obvod hrudnika, ale ako si prisla na to, ze by to malo zavisiet od vysky? to ako cim je zena vacsia tym ma vacsie prisa podla teba alebo co? ked uz je nejaky udaj relevantny pri urcovani velkosti prs, tak pomer obvodu pod prsiami a obvodu cez prsia, ale ci mas 163cm alebo 173cm...tak to je uplne jedno!

pejka

aj ja sa moc trapim koli prsiam...mam skoro ziadne:((...mavam koli tomu strasne depky a ako tak citam tak niektorym z vas ktore pouzivate antikoncepciu sa prsia zvecili...bavy vazne??prosim ak mate s tym skusenosti tak sa mi napiste...a ked ste ju vysadili tak sa vam nevratili na povodnu velkost?uz som tiez rozmyslala nad tym ,,zazracnym,, pripravkom na zvecenie prs o ktorom tu pisete len neviem ci to nebudu vyhodene peniaze...vazne to niektorej zvecilo prsia??

mimi000

caute baby... mam 18 rokov... som cely zivot chuda... mame to v rodine :) ... ale proste ked som mala 17 rokov, schudla som pre rozne psychicke problemy a stres ale pritom prsia mi narastli... doteraz tomu nerozumiem... pretoze vacsinou zena schudne aj z prs... ale som rada, su aspon trosicku vacsie... mam B-ecka ale chcela by som trosicku vacsie

mimi000

to ako mozes mat pri vyske 173 obvod hrudnika 81cm ? ved to je prilis malo... teda ako ja mam vysku asi len 163 a obvod 87 a kazdy mi vravi aka som vychudnuta

opicka666

a este k gtym liekom......ziadne si nekupujem..sama chemia...a tie 15 / tam aj ja patrim ) by mali vyckat ci sa este nieco nezmeni :)...a mne osobne by bolo trapne kebyze si nieco objednam a mi to prevezme mamka a uvidi ze na zvecsenie prs :)..... a v15 hak trochu divne nie ?:)....... a aj tak si myslinm ze tie bez prs su chudunke...to viem podla seba........ tak treba papat papat a papat to uz je jedno co :):........ale ak by ste niekto vedeli cviky na velky prsny sval ..ci ako sa to vola...tak poradte :))))

opicka666

takze ak si to zhrieme.tak fenikel sojove mlieko ryza cierne pivo:)............ a s tymi push-upkami...... to sice je risenie...ale myslim si ze ja sa tak skoro pred dakym chalanom nevyzleciem:D...........mala by som z toho asi komplexi..... aj na dotyk je ina push up akonormal bez vystuze...........musime s tym proste zit a dufat ze raz to bude ine :)...a co sa tykaplaviek......ja nemam fakt nic...ale aj z toho mala sa daju kupit super plavky ktore vam z toho nic spravia aspon nieco :)......ja by som skor chcela nieco na vecsi zadok heh :)..ja som cela taka chudunka......inac vravia ze som pekna holka.... ale to ma vydia iba s upravneymi podrpsenkami :D hehe :)..tak co :)....mozno ak pribrem tak aj tam hore nieco narastie...eln pribrat nemozem :))) tak drzim palceky vsetym holkaaam :))

matka7891

PEKNY VECER......CHCEM SA OPYTAT CO TREBA ROBIT AK MAM MALE PRSIA....SU NA TO NEJAKE TABLETKI ALEBO NIECO TAKE?PROSIM PORADTE.....

ejej

ale baby,budte rady ze ich mate male a uzite si to.ja som mala male,ale bola som spokojna,ziadne podprsenky,tielko a ide sa,pretoze ked vas niekto predsa lubi,tak vas lubi taku aka ste.Mne narastli prsia od antikoncepcie a dnes by som bola taka rada aby boli zase male,bolievaju ma ked mam menzes su obrovske a citlive,nemozem spavat na bruchu,co je moja oblubena poloha a to som este ani deti nemala,potom paneboze co?