veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

qixinka

ja nie som ani zastankyna plastiky, ani odporkyna..pokial ma mat zena z niecoho do konca zivota komplexy a trapit sa, tak potom je naozaj lepsie podstupit operaciu. Aj tak si ale myslim, ze sa prilis zapodievame takymito vecami..ved stastie, sebavedomie a ani zenskost by nemali byt postavene na velkosti prs. A to si nemyslite, ze tak hovorim len preto, ze ku mne bola priroda stedra - ozaj nebola :D Mam malinke prsia a viete co? Vobec ma to netrapi, lebo som zdrava a hladim na veci pozitivne. Ak z vas bude vyzarovat pozitivna energia a spokojnost, nikoho nebudu trapit vase prsia..majte sa pekne a uz sa prosim vas zbytocne nezozierajte :)

lubula

ja som jednoznacne za plastiku.
nemam az take male prsia, ale tiez do buducna uvazujem. Chodievam casto na sluzobky do USA a tam ma plastiku 99% bab, nemyslim len prs. je to normalne a pokial to ma napomoct sebavedomiu zeny nech sa paci!!!!!!baby nebojte sa predsudkov tejto az privelmi konzervativnej spolocnosti. smelo do toho!!!

lolllllllllllllllllllllllllllll

ANTIKONCEPCIA MALOKTORYM BABAM ZVACSI PRSIAA !!!

ja mam nulky, nulky ostanu, mozem sa prepchavat hormonami a stale budu rovnake a hej, sere ma to a mam komplexy jak hovado ale co narobim...

momo1

k vam zakomplexovaným, aj ja mam male prsia a co? jedine kedy ma to trosku zamrzi je leto, ale aj to som vyriesila...kupujem si plavky z beponu, kt. mi urobia take velke prsia....az jaj...chodte tam pozret

urga

no ja to len potvrdzujem - ako som zacala brat antikoncepciu prsia mi hned narastli...
ak mate niektore problem s malymi prsiami, tak toto je riesenie :)

johnyyy

baby nerieste male prsia, je to to najsexi co moze byt :) ktora s tym ma problem rad s vami pokecam...mne sa take pacia...

janka

poradte mi ja necem prsia len mi to zavadza..a pritom ich nemam ani moc velke..take no boha hanbim sa za ne:( ja necem prsia

dievka:)

dievcata ako lia023, poliewoocka a spol. - to co riesite? vsak ked mate 1,70 a 50kg a 85 cm cez prsia, tak preco sa trapite? sak to mate akurat. ja som sa len tak zo zvedavosti odmerala, aby som sa vedela zaradit a mam cez prsia 81/82 (ked sa velmi vystriem:)cm (obvod pod prsiami mam 69/70cm - pre uplnost:)a dake komplexy som z toho nikdy nemala. viem, ze mam male prsia, ale mi to nikdy moc nevadilo, cela som drobna a ze vraj pekna a zlata:) ale mozno aj preto mi to nevadilo, lebo moja mama ma aj mala furt male prsia a moja sestra je totalne chuducka cela a prsia ma este mensie ako ja, cize sa mi to vlastne cely zivot zdalo byt "normalne"...takze tak!