veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

smejka

pre ludi ktorí pisu, ze im decolen nepomohol a uzivali ho AZ mesiac, dva, tri..mam malu pripomienku..kazda sme ina a niekedy zabera az po polroku, niekedy hned..preto ktora tvrdi, ze ho brala a nepomohol, by sa mala opravit a napisat, ze ho brala a dlhsie nevydrzala, tak nemoze posudit ucinky..

sasa

no mohol by niekto povedat dokedy rastu prsia je nejaka pomocka ktora pomoze zvečšit prsia ale nie silikony ale nieco učine je to hrozne mat male prsia najme ked si chcem dat tričko s velkym vystrihom alebo na kupalisku

danush

ja mam 14 rokov a obvod cez prsia CCA 80 cm obvod bokov 85 cm brucho 67 cm vyska 163 na vahe mam 47 kg myslite ze mam dobre predpoklady do buducna na pekne prsia ???

sunfly

ja mam takmer 17 a obvod cez prsia nejakych 78 cm...ubohe :( a kedze vraj rastu do 18 tak mam uz len rok..obavam sa, ze uz sa to nezlepsi :( ..keby som ich spevnila tak by to podla vas bolo lepsie? diky

hahaha

lubula a všetky vyzerajú ako sestry majkla džeksna alebo naklonované gumenné anče. gratulujem, že uvažuješ nad tým ako stratiť čaro osobnosti.

x

ak máte nulky, kupte si push-upky a je po probleme...akurat neviem ci to aj s plavkami bude take jednoduche...momo1, kde najdem ten bepon ci ako sa to vola?

sedmikraska

ferdish, tak podl teba nie je moj priatel inteligentny???? To je co za pucovinu?? Je fajn, ze sa snazis podporit zeny co neboli obdarene, ale nie za kazdu cenu! Inteligent sa nad prsiami nezamysla a hotovo

teaa

antikoncepcia sa rozhodne a v žiadnom prípade neberie kvôli zväčšeniu pŕs, okrem toho má kvantum nežiadúcich účinkov. Ja mám 8OA a už sa nad tým proste nevzrušujem... muži ma milujú aj tak, vôbec to nie je o prsiach, ale o sebavedomí, o tom, čo vyžarujete ... a ak vyžarujete komplexy, tak... poznám mužov, ktorí vyslovene chcú len ženy s malými prsiami

ferdish

Tak pardón, ale pokiaľ si niekto myslí, že kremík (Si) nahradí prirodzené prsia, tak je vedľa. Môže sa tak stať v nemenovanej krajine, označovanej ako kolíska demokracie, ale tam sú deformované aj základné hodnoty. To anjika: nevymyslel som to ja, ale zopakovať si to dovolím: INTELIGENTNÝ MUŽI MILUJÚ MALÉ PRSIA.
Pokiaľ Ťa "uga" ale ktokoľvek nahovára na antikoncepciu za účelom nárastu pŕs, tak v tomto by som bol za prvé ostražitý a potom veľmi skeptický.