Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
Mam 18 a tiez mam male prsia. Ked som bolo mladsia trapilo ma to pomerne velmi hlavne preto ze mam az 182cm cize som zacala vyspivat neskor nez nisie dievcata, ale taraz ked sa stretavam s ludmi s ktorymi sa da aj otvorene porospravat chapem za to nieje take dolezite dokonca muzom sa viac pacie mensie prsia.moje su take do vystretejsej dlane-taka lepsia podprsenka dosiahne to ze mam medzi nimi taku mensiu priehlbeninu. ale teraz napriklad skusam nieco co mi poradila babka-pomlete lanove semienka jem denne tak za dve lyzice pretoze obylniny semienka a strukoviny obsahuju estrogen.dam vediet ako to dopadlo
caute baby, vidim ze nikto tu neni spokojny s tym co ma v podprde. U nas v rodine su skoro vsetky baby cickate len ja sa na nich nepodobam:-) ani nahodou :-) Kazda vam ale povie ze neni velmi pohodlne. Tiez som mala obdobia ked som si myslela ze kazda zena ich ma vacsie nez je a nenapadko som porovnavala...ale uz som z toho konecne vyrastla, mam 22 rokov, take mozno dvojky a ked budem mat 32 dufam ze radsej bude trapit co robia moje deti ako velkost hrudnika:-) Anjika mala by si pribrat, extremne necvicit a masko je tiez dobre :-) ak mas kvoli tomu ozaj nizke sebavedomie daj sa na silikon. Ja by som si to nikdy nedala, ale ak to ozaj dakomu pomoze- neodsudzujem to.
CAWTE JA mam velost 65A no potrebovala bi som aj 70a, no nemozem si ich kupit.Mam velky obvod 70 cm no prsia ani velke nejsu, lebo 65a maju manesie kosiki ako 70a a newem co robit.....mislite ze na plastike bi mi mohli dat dost velke,....bo to zavisi od obvodu pasu pomoc!!!!
Ahoj ludkowia! Bude to znieť, ale mam len 13 uz pomaly 14 rokow a wsetky moje kamaratky maj prsia a nosia podprsenky, ale ja nemam nic :( welmi ma to trapi, lebo som jedinaz nasho rocniku co nic nema :( myslite, ze som na smiech? aj maka mi powedala aby som podprsenku nenosila a moc sa ma to dotkolo no snad sa to zmeni! werim, ze budem taka ako ostatne moje kamaratky :)
ahojte baby ja mam 21rokov a obvod 76...tiez som mala velke komplexy z prs.ale vidno ze neni som sama..trapi to vela zien...dodnes som sa stym nevirovnala..ale zostava mi len jedno,naucit sa stym zit
lubula, kolko stoji plastika prs v amerike? aspon priblizne
mam 15 a ziadne prsia,paci sa mi jeden chalan ale bojim sa ze ja jemu nie lebo mam male prsia.berie mi to na sebavedomi a bojim sa ze pri sexe sa mozem citit neprijemne.nie su nejake caje alebo ine prirodne pripravky na zvecsenie prs.PROSIM PORADTE MI
Baby, keby sa dalo, ja by som vam darovala z mojich. Mam 85 G. Som z nich nestastna a zuriva.
ja mám 165 cm 52 kg a prsia 70 A.
takže ich mám malé. priateľ nič nepovedal, ale ja viem, že sa mu páčia väčšie. aspoň keby som ich mala apoň tak do ruky, ale ja ich mám ešte menšie. také nič. trápi ma to.
ako zistim že "kolkatky,, mam ?