veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

nikush

Ahojte,poradte mi som zufala budem mat 16 rokov a prsia mam na moj vek male kamaratky ktore su odomna mladsie maju vacsie prsia ako ja poradte prosim dakujem

rena78

ja mam tiez jednotky, ale raz som mala jedno ochorenie a predpisali mi prednison a ako sa mi inak zvacsili prsia totalne naliate som ich mala vsetky podprsenky mi boli male, ale ked som to prestala uzivat tak sa to vratilo do normalu :-(

j

baby,klídek. v 16 som mala jednotky s molitanom:) moja naj kamoška v tom veku 4. v 18 cke jednotky bez molitanu a iná moja kamoška 5.rada si zo mňa uťahovala,že mam rozšľapané lentilky pod kobercom. dnes mam 12 ročného syna,objem slušné trojky... moje kamošky????? ani jedna nemá deti,obe sú rozvedené,lebo ich muži to už nepokladali za príťažlivé a jedna(tá s väčšími) je po plastike-zmenšenie. baby nezúfajte,na prsiach svet nestojí ani nepadá. lepšie je mať pekné jednotky ako obludné päťky..

paci

baby pomahaju extra prsia plus ale je to od 18 rokov.mladsie to uzivat nemozu.aj tak naco tie haluze.male su krajsie a nehraju u chlapov velku rolu.a vy mlade baby tiez sa nehaluzte ved ste stale vo vivine tak tu neplacte.ja mam 22 a mam male takze ja mam vecsie percento ze mi nenarastu tak sa utiste

šiška

mam 14rokov a niak my prestali rast prsia::(:(velmi ma to trapi čo mam robit aby sa mi zvečili moje spolužiačky su mladšie a maju vačšie prsia než ja a to ja už budem mat zachvilu15pls. pomôšte ??za pomoc alebo odpisanie dakujem cmuq:_*

lll

no ja mam sice len 14,tiez nulky, a viem ze by mi este mohli dorast ale nedorastu!!!pretoze mam postavu po mame a ta ma jednotky,moja najlepsia kamoska ma trojky ,ja nulky ,tak si predstavte ako sa mozem citit v lete na kupalisku,minule leto som s nou sedela na lavicke a citali sme si casopis a zrazu isli okolo hrozne pekni chalani ,kazdi obdivoval len jej dekolt a ked boli trosku dalej pocula som,ako jeden druhemu hovori ty kokos to su kozi!!!a ja som zase ostala len trcat v kute ,co by som zato dala aby boli raz "v mode" aj male....

angellik

zabudla som dat vek --16 ja viem ze poviete ze sa vyvijam lenye ja takto nechcem zit..velmi ma trapi moj vzhlad...dfla som ze menstruaciou naratstu ale zmena za posledne dva roky od kedy rastu je asi 2 cm:(

angellik

ahojte pocuyla som v jednej diskusii o pripravku prsia extra+..ja ma taktie neviem co to je ci nulky ci jednicky...ale som z toho srasne nestatsna moje spoluziacky a kamosky ich maju ovela vecsie ..chcela by som aspon take nromane ne nejake velke ale aby to malo aspon tvar a nie len bradavky a kustok dacoho co poriadne bez podpiry ani nevidno..neviete mi poradit ako s tym pripravkom? vraj vobec nesodi pretoye to niesu hormony ale len latky ktore pomahaju telu vytvarat si dobre hormony pre rast..inak som chuda a vysoka ale zeriem ako.... proste dost vrla ale vobec nepriberam ...to ma tiey trapi:((..ax jajj pls poradte

viva.viva

baby....ja mam 33 a verte ze ma momentalne vobec netrapi velkost mojích pŕs...mam 2 deti. Niekedy ma trapilo, ze mam male prsia.....takze teraz ich mam este mensie (ani po porodoch sa nezvacsili :))))....a mozem akurat tak skonstatovat, ze mi aspon nemalo co ovisnúť :))) Kupujem si podprsenky s vypchávkami a je to vybavené....aspon mi pri behu nic nepodskakuje :))......je veľa žien čo by radšej brali malé prsia. Myslím si, že každá z nás má svoje prednosti a nemusia to byť akurát veľké prsia.

A čo sa týka všeliekov na zväčšenie pŕs....je to somarina....sú ro len reklamné báchorky. Prsia nenarastú, ak by to bola pravda, prečo by hviezdy, ktoré majú peniaze podstupovali plastiku???ak by stačilo zjesť nejaké lieky????