Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
lanove semeno ma laxativny a mucilaginozny ucinok.....
rena78 mam taku hlupu otazku, tie lanove semiacka to sa da v obchode kupit? ze na jedenie, alebo to su take na sadenie? :-D
RNG nepomozes nam??? :-( ty si hovoril o nejakom sposobe, nejake prirodne produkty
ja beriem uz druhe balenie prsia plus a nic ziadna zmena
ja sm teraz zacala tie lanove semienka papat tak som zvedava :-) papam ich tyzden ale ziadna zmena... ved budem informovat... ale skor som myslela ze si kupim decolen alebo prsia plus.. mozno by to pomohlo
myslite ze pomoze nieco z toho? ja som schudla velmi vela a tym padom aj moje prsia :((( hoci ani predtym neboli velke ale o cislo schudli a nemozem sa na to pozerat...
alebo aj toto :-) :Náš tip: Na zväčšenie poprsia zaberajú aj bylinky ako fenugreek, grécka sena alebo fenikel. Výsledky sa dostavia ak budete užívať 10 semiačok denne. Okrem toho môžete vyskúšať recept našich starých babičiek, ktorý spočíva v potieraní pŕs polkou cibule. Podobne ako v prvom prípade, stačí tomu venovať 10 minút denne.
ja som v takej starej knizke napisane toto: Male prsia: 50g kozlikoveho prášku, 30g kakaového prášku a pravý včelý med sa rozmieša tak, aby vznikla mazľavá kašička. 3x denne si touto kašou masírovať prsia (vždy 1 polievková lyžička). Túto kúru treba prevádzať aspoň pol roka.