veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

5678

rena78 mam taku hlupu otazku, tie lanove semiacka to sa da v obchode kupit? ze na jedenie, alebo to su take na sadenie? :-D

rena78

ja sm teraz zacala tie lanove semienka papat tak som zvedava :-) papam ich tyzden ale ziadna zmena... ved budem informovat... ale skor som myslela ze si kupim decolen alebo prsia plus.. mozno by to pomohlo

ladygaga

myslite ze pomoze nieco z toho? ja som schudla velmi vela a tym padom aj moje prsia :((( hoci ani predtym neboli velke ale o cislo schudli a nemozem sa na to pozerat...

rena78

alebo aj toto :-) :Náš tip: Na zväčšenie poprsia zaberajú aj bylinky ako fenugreek, grécka sena alebo fenikel. Výsledky sa dostavia ak budete užívať 10 semiačok denne. Okrem toho môžete vyskúšať recept našich starých babičiek, ktorý spočíva v potieraní pŕs polkou cibule. Podobne ako v prvom prípade, stačí tomu venovať 10 minút denne.

rena78

ja som v takej starej knizke napisane toto: Male prsia: 50g kozlikoveho prášku, 30g kakaového prášku a pravý včelý med sa rozmieša tak, aby vznikla mazľavá kašička. 3x denne si touto kašou masírovať prsia (vždy 1 polievková lyžička). Túto kúru treba prevádzať aspoň pol roka.

help

To mate vsetky jedno, aj tak vam nic nepomoze, mna to tiez moc trapi, ale co uz narobim???? nic nepomaha... asi si len fakt zvyknut... ale to sa lahko povie ze???? podla mna zadne lieky neexistuju iba zazrak :o))