Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.
veľmi malé prsia
mne decolen tusim celkom berie....aspon 0.5 sa mi zda tam je....:))) (reagujem na prispevky co som medzicasom citala)
chcela by som aspon jednotky...tak moc....alebo ason ziadne vyrazky na dekolte....:(((((cannot sleep for that....
:( zialbohu nemozes robit nic, iba cakat...ked ta to potesi,tak mne v 14tich rokoch zacali najviac rast prsia:))
mam 13a vsetky moje spoluziacky uzz maju aspon male prsia a ja stale nic je to hrozne keed si chcem kupit nejake tricko a hlavne tielko tak mam problem lebo vsetke su take skor na prsia A ja ich stale nemam :( aj vam rastli tak pomaly prsia ? co mam robit poradte baby pliis.
kikusa24: vyskusaj napisat (ale musis sa zeragistrovat) do temy Silikonove prsia v Krasa,Kozmetika...tam ti asi skor budu vediet odpovedat baby:))
Jednej babe narastli az v 25ke..a to nebrala ziadne lieky ani nic. Jednoducho, priroda je nevyspytatelna.
majka1231231
vobec nemaj ziadne stresy..ja mam 19 a ziadne prsia..ty mas 13, dievcenske pohlavne organy sa vyvyjaju sa mi zda az do 18tky..takze ty kym budes mat 18, mozes mat este aj stvorky...fakt nemaj boja...to priiide...a ak nie, zvyknes si ako ja..co uz narobim:) nie je vsetko len o prsiach
majka: pozri sa na svoju mamku, ze ake prsia ma ona...lebo ked ani ona nie je nejak velmi obdarena, tak ani ty nemozes ocakavat, ze ti narastu nejake trojky-stvorky...samozrejme, moze sa stat vynimka, ale zialbohu genetika casto nepusti a musime sa zmierit s tym, co sme zdedili po rodicoch..ale ked ta to potesi, tak ti poviem, ze mne v 14rokoch zacali prsia najviac rast. Som mala pocit, ze su zo dna na den vacsie:))...vies, keby bol na to nejaky zaruceny recept,ze ako mat vacsie prsia, tak myslim, ze vsetky by sme tu behali prsnate:))...neboj sa, si este len na zaciatku puberty, takze tvoje telo bude prechadzat este mnohymi zmenami a medzi ne bude patrit aj rast prs:)