veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

tarantulka

Lebo som raz čítala o jednej pani čo pri rakovine prsníka o jeden prišla a že si dala ušiť špeciálne plavky.Tak keď sa to dá bez prsníka išlo by to aj s malými.

tarantulka

Ahojte, ja mám tiež problémy s malými prsiami. Veľmi ma trápi, že si nemôžem obliecť ani plavky. Neviete niekto či sa dajú niekde ušiť tzv.plavky s falošnými väčšími prsiami? Veľmi by ste mi pomohli. Ďakujem

mladysympos

Ahojte, mne sa zas velmi pacia dievcata s malickymi prsiami, aj ked su uplne ploche. Nie prsia robia dievca, ale to, co ma v sebe!!!

akinom007

lucii012/ to som si vsimla aj ja, mam 24 a prisa male a niektore mlade baby su velmi vyspele, a ked si tak predstavim baby co su moj rocnik aj zo zakladnej baby aj so strednej + kamaratky veru my sme take v 15-tich nemala a vacsina ani do dnes nemame:))

ssia

ale ved na velkosti nezalezi:DDD vsak ja mam tiez male, a co? a nie som vobec stihla, iba prsia mama malinke, ale tak co uz, aspon si nenicim chrbticu ked ma nic netaha dopredu:DD heh, ved je to ovela praktickejsie.

lucii012

inak sledujem mlade dievcata ako rychlo dospievaju, 15tky maju pomaly vacsie prsia ako ja, mam 26, cim to je ze teraz su dievcata take vyvinute zrazu

niekto

bratislava ked ta od toho muz odhovara asi sa mu pacis ...
ja mam tiez rad mensie a urcite by som bol proti operacii

bratislava

sssssssss som velmi rada,ze si sem napisala tuto svoju skusenost,ja som totiz prave vo faze rozhodovania,tiez trpim tymto komplexom uz od puberty,teraz mam dve deti a z toho mala,co tam bolo predtym,nezostalo celkom nic.manzel ma ale od silikonov odhovara,ze to je neprirodzene,tvrde,ze to potom nebude möct silnejsie chytit a cojaviemco este,proste same proti.chcem ta len poprosit,daj vediet,ci to je pre muza vzrusujuce napriek tomu,ze to je umele a ci sa to da chytit bez obav z bolesti,resp.posunutia...dakujeeeeem

ssssssssss

Nenie ich citit, som sice este len kratko po, este nemozem az tak cvicit,lebo je mi to trosku neprijemne,ale uz su prisposobene, moj manzel je velmi spokojny a ja tiez. Urcite by som isla este raz do toho... Ale to je moj nazor