veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

majka1231231

Ahojte ! Mohli by ste mi prosím poradit , mam 13 rokov, 160 cm , 44kg a menstruaciu som uz dostala . Mam velmi velmi male prsia poradte mi. Jem a jem a stale nemozem prirat . Chcem pribrat , ale aj mat prsia,lebo este ziadne nemam . Poradte mi prosím

vikinkaa

baby, ja by som radsj prijala male prsia..som dost stihla-171cm a 53kg a mam trojky prsia.je to neprimerane k mojej postave:(

miska87879

ahoj mam 17rokov a mam velmi mal prsia.....narastu mi este??velmi mi to vadi nemozem nosit ani podprsenky iba lambady....poradte m co mam robit

myushka

bože ženy ktoré mate prsia B,C ako vám to može v lete prekážať že máte pekný výstrih a máte ich pekné gulaté? aspon je vidiet že ste ženy a k ženám patria pekné prsia a mylsím si že mať C nie ej taký problém ako mať D,E to už je problém ale vy čo mate plné dvojky a trojky možte dakovat bohu že ste ženy zo všetkým jak má byť

januska 210

Ahoj mam 14 rokov a mam male prsia , no mamina ma 3-ky, menstruaciu este nemam uplne pravidelnu a meriam 175cm a vazim 59kg, sportujem ale to aj moa mamina sportovala.A nechcem samozrejme len aby mi narastli prsia ale aj pribrat
PROSIM PORADTE CI MI NARASTU A DO KEDY RASTU ... AJ V OBDOBI KED UZ MAM MENZES ?
Vopred dakujem za odpoved.

juuuuuuuuj

baby...ta co pisala ze ziadne lieky nepomahaju ma pravdu...skusila som uz od decolenu po prsia plus vsetko...vazne...niektorym to moze spevnit prsia ale nie zvacsit...tak ja len tak...zarucujem vam ze zbytocne vyhodene peniaze!!!a inak...chalan ta bude lubit taku aka si...bolo by ubohe keby lubi len tvoj zovnajsok...tak tak:-)drzim palce....!!!

alz-bee

malyproblemik: pacia sa mi tvoje slova:)) zaklad je naucit sa mat sa aspon trochu rad, snazit sa byt so sebou spokojny a vtedy to clovek zo seba vyzaruje a aj ini sa nanho tak divaju. Tiez som mala kedysi nizke sebavedomie, ale ked sa so mnou rozisiel chalan, tak (paradoxne) vtedy sa mi uplne zdvihlo sebavedomie. respektive uznavam-chcela som ho nasrat, chela som, nech lutuje, ze sa so mnou rozisiel :-P...a veru aj olutoval. vsimol si, ze som sebavedomejsia :))..
kazdopadne nie som ani proti silikonom. ked to ma tej zene dopomoct k sebavedomiu a ma byt sama so sebou konecne spokojna a stastna, tak preco nie...

tina78

nepreukazali sa zdraviu skodlive ale ani sa to nevyvratilo hlavne v tejto dobe kedy vzrastol pocet nadorovych ochoreni prs, cez silikon ti tazko budu pozorovat ci mas pod nim nador alebo nie ale to je vecou vkusu silikony prisli ako moda, ale vela znas ich urcite nepotrebuje aby si dokazalo nieco a okrem toho slovenky su krasne zeny mame aj ine prednosti ako sa trapit nad hrudnikom

dominique

Ahoj,
ja som mala rovnaky problem. Mala som nulky a citila som sa absolutne asymetricky, kedze mam sirsie boky.
mozno by si nemala tak rezolutne odmietat silikony, pretoze su zdraviu neskodne. Po dlhych rokoch vyskumov sa nepreukazalo, ze by sposobovali rakovinu prsnikov, ci ine ochorenia. Silikon je latka, ktoru telo najlahsie prijme. Su nimi potiahnute napriklad aj lieky. Tak isto ani s dojcenim to nema nic spolocne. Testovali mlieko mamiciek, ktore nemali silikonove prsia a malo rovnake hodnoty ako od mamiciek so silikonovymi prsiami.
Ja som teraz tri tyzdne po operacii a som nadmieru spokojna! Konecne si uzivam nakupovanie krasnej bielizne a vyzivam sa pred zrkadlom v plavkach!
Skratka milujem svoju postavu odkedy mam silikonove implantaty! Nevyzeraju ani neprirodzene, skratka su uzasne dokonale a moja postava ma teraz nadherne tvary..
Mozem len odporucit!