veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

malyproblemik

Ahojte vsetci, pred chvilou som si citala o plastickych operaciach na zvacsenie prs a potom som sa dostala k tomuto foru. Mam 20 rokov a prsia nikde :) A nie som ani chuda. To co mi priroda nenadila na hrudnika,tak mi nadelila na zadku a vlastne vsade inde :) Este pred rokom a pol by ste ma nedonutili ist v plavkach na verejnost,kvoli tomu,ze som bola rozkysnuta a nemala som ziadne prsia.Ale potom sa to zmenilo,zacala som posilovat a nasla som si priatela,ktory ma velmi miluje.Aj ked nie som chuda,tak viem,ze ked chcem viem byt sexy.Kazda z nas ma nejake prednosti, a ja vzdy stavim na kratku suknu. Nemam sice chude nohy,ale pekne tvarovane,z posilovania gulaty zadocek bez celulitidy,staci trochu maskary,rozpustit vlasy a ked idem cez leto po ulici,tak sa citim skvele,ked vidim tie obdivne pohlady muzov. Jasne,aj ja by som brala take trojky prsia,ale viem,ze ich nebudem mat,tak som sa zmierila so sebou :)Kazda sme krasna,taka aka sme a aspon jednu vyhodu ma,ze nemam prsia :) Viem,ze moj priatel nie je so mnou iba kvoli nim,ale kvoli tomu,ze ma miluje :) Takisto ako my zeny,tak aj muzi su uplne iny. A tak ako sa mi trapime svojim zovnajskom,tak sa trapia aj muzi. A pritom tomu druhemu pohlaviu to pride smiesne :) A ak sa niekedy niekto na tom smeje,ze zena nema prsia,tak je zakomplexovany a jeho IQ asi nie je postacujuce na to,aby pochopil,ze to je dane geneticky a ze my to nezmenime :)

lenka123

ved teraz je uz aj na slovensku nova metoda zvacsenia, odsaju tuk a daju ho do poprsia to je super nie? ja by som si to tak chcela dat akurat neviem kde mi ten tuk odsaju :-( som vychrtnuta

líška

for lenka123.no prepac,chcela som len povzbudit,a mohli mi napisat co chceli,nepisali to co som ja chcela vidiet,tak sa ukludni,nerobila som to pre teba,ale pre ostatne co im to mozno pomoze..

lenka123

hah nebud trapna a co ti mali napisat len co si chcela pocut, ved chod s nejakou dobre vyvinutou kamaratkou ci sa obzru po tebe alebo po nej, nebud naivna

líška

ahojte,viete co baby,vcera som si robila prieskum na pokeci,otazka bola pre chalanov,ci sa im pacia male alebo velke prsia,zareagovalo ich vyse 20 a len jeden jediný napisal ze velke,,jeden,,chapete???a potom boli este takí,ze ked svoje dievca maju radi,tak im to je uplne jedno,ze by ju neopustili kvoli prsiam!!a jeden dokonca napisal,ze jemu sa prsia na dievcatach nepacia,vobec.takze nerobte si z toho hlavu,ja som tiez ploska,ale toto mi zdvihlo sebavedomie,,ved si pozrite moje fotky na pokeci_mischeliQ...paaa

leerka

nic na tele nie je symetricke a takisto aj prsnik je jeden vacsi a druhy mensi... asi to ma kazda zena tak... aj ja, ale u mna je ten roydiel nebadatelny....

domculiatko

Ahojte. Mohli by ste mi poradit? Mam 14. Viem som ešte mladá na také problemy ale...chcela by som sa spytat, či každá žena ma jeden prsnik wäčší ako druhí lebo ja áno..a o dosť a bojím sa že mi to už tak ostane navždy. a pri dotyku ma niekedy prsia bolia čím to moze byt? PROSIM PORADTE MI :(