veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

kukučka

prosimvas poradte mi, mne sa prsia prakticky skoro vobec nezmenili od 12tich, teraz mam 16 a pol mam este sancu ze mi narastu??

kiki na

hmm... no ja mam prsia také väčšie AA a menšie A... na vhodnú podpssenku ktorá mi sadne nerazím zriedkakedy, ale to je asi tak jediný problém.... baby, čo sa za toto komplexujete, vám sa nehnusí predstava, že by sa chalan zaľúbil do vaších pŕs, ale nie do vás ? :D predsa prsia su nepodstatné, každá máme čaro vlastnej osobnosti a indivuduality, a tým že si dáte silikóny toto čaro vôbec nepodčiarknete :D práve naopak, budete ako niaka Barbie čo uverila dnešnej spoločnosti a jej ideálom :D

ale inak ja by som si nikdy nedovolila chodiť cez leto naostro bez podrpsenky :D ale to je vec názoru a vkusu.... pre mňa to nie je, nemám na to odvahu....

barbiegirl

Malé prsia su úúúúúžasne sexi!Nemenila by som.Celé leto chodím bez podprdy,je to supiš.Na holé telo si dat uzučké tielko.veď chlapy z toho šalejú.Určite lepšie než ovisnuté veľke lajdáky.To nám nulkám nehrozííííí

321martin123

Dievcata, nahodne som sa dostal na tuto stranku a nedalo mi nezareagovat. Male prsia su velmi pekne a mna osobne viac ocaria ako velke prsia. Male prsia myslim tym 0. Na vasom mieste by som to urcite neriesil silikonami. Niet nad krasou prirodzenych prs. Zaiste, media v celosvetovom meradle spajaju zenskost s velkym poprsim. Media su tie ktore rozhoduju o tom co sa nam ma pacit, co je pekne a co uz nie? Urcite nie. Ja s nimi urcite nezdielm rovnaky nazor. Nehanbite sa za svoju krasu.

veverenka

mám prave prso menšie asi o číslo od ľavého!!! vyzerá to prapodivneee...čo mam s tým robiť?! silikony nechcem!!!!!!!!

sisa72

Jasne že na prsiach nezáleží.. aj môjmu manželovi vtedy frajerovi som sa páčila aj bez prs, ale sama sebe som sa nepáčila.. človek musi byt spokojný aj sám so sebou..

technéciumTc

tak, teraz si čítam čo sem napísala zakladateľka a Ty si celkom ideálna baba, ako som sa dočítal....