Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

doubledog

to je predsa velmi jednoduche.

taky muz sa zeny predsa nebude pytat, co si o tom celom mysli a ako to berie, ci s tym suhlasi.
on bude rozhodovat, tvrdo pracovat, chranit rodinu pred vonkajskom a podobne
na zenu ostane ten zvysok.

Sammmy

doubledog ja nie som za povinnu vojensku sluzbu ale ani si nemyslim, ze to znamena podriadenost muzovi. A v com ako? Kazdy je stvoreny tak ako je, zeny nemaju fyzicku silu, muzi nic nevydrzia. Tak to proste je, na co to riesit nejakou nadradenostou? (Aspon takto vy muzi reagujete na to, ked si niekto dovoli oznacit zenu "silnou")

doubledog

na pvs som nebol,
teraz to trochu lutujem, mohol som aspon trochu pricuchnut k zbraniam, nieco sa priucit atd.

predpokladam, ze v mojom zivote este nastane situacia, kedy sa bude hromadne a organizovane vrazdit.
a radsej by som bol, aby som mal v tejto oblasti ake take skills, narychlo sa to ucit nebude nic moc.

a k teme:
zeny by sice chceli A (zocelenych, tvrdych, rozhodnych muzov), akurat zabudli, ze to znamena aj B - zensku podriadenost muzovi.

RNG

Vojakov a policajtov bude treba vzdy, tj aspon dovtedy, kym sa ludia nenaucia druhych tolerovat, respektovat a nie sa ich snazia obrat, okradnut,znasilnit, zavrazdit alebo vyhubit pod roznymi heslami.
Zialbohu v tomto svete je plno takych a proti nim treba dobre vytrenovanych a vyzbrojenych ludi, kde disciplina a automaticke konanie na rozkaz je nevyhnutne.
Tam neplati ziadna demokracia, jemnost, ani ine intelektualne hodnoty.
Ked ta unesie nejaky terorista, tak ocenis dobre disciplinovanu skupinu swat vojakov, a dokonalu presnu strelbu, co ti zachrani holy zivot pred nasilnikmi a fanatikmi.

Prezyvka55

No zeby ta vojencina bola rodisko intelektualov nejako povedat nemozem :D
Podla mna prezitok.
Ludia by sa skor mali vykaslat na bojovanie a neustale hranie sa na vojakov a boje a vojnu a robit nieco zmysluplne.

Cindy35

haha, prave pozeram stary cs.serial Chlapci a chlapi

www.youtube.com

veru, tie ranne budicky a vselijake cvicenia teda asi neboli sranda a velmi by sa niektorym dnesnym rozmaznanym muzom zislo take nieco zazit. asi polovica muzov v mojom okoli by toto nezvladla

0vecka

lol inak ma prave napadlo predstavte si takeho lost-a na vojne... uplne by ho chudaka znicili pri prvom mudrovani :)

Sammmy

jdgm tu nikdo do arabie nepojde, ked sa chces citit ako nieco viac, chod do arabie ty. A zamysli sa, preco zeny "frflu" ako si povedal, asi budu mat na to dovod, mne staci aj ten, ze si tu niekto na mna otvori hubu a bude ma povazovat za nieco menej, prepac, ale na to sa "frflat" musi.
vojna neprospieva nikomu.
zabezpecit ochranu rodine nie je cely zivot, existuje aj taka vec, ako je zabezpecenie emocionalne a laska.
povacina muzov sa vyvysuje, samozrejme, cest vynimkam.
ale take nepoznam.

jdgm

Sammmy

jasne, ale hadky chcu stale.. lebo inak sa NUDIA...
preto by vam prospela vojna viac, nez muzom. alebo ako boo navrhnute, chodte do arabie..
muz dobre vie, o com zivot je, kedze je zivitelom alebo sa stara o prezitie rodiny (ochrana, nasadenie svojho zivota a podobne).
zeny dokazu povacsine len frflat.
cest vynimkam, ale take nepoznam.