2 phoenix akoze ak by prisla vojna urcite by som nesiel bojovat za svoju vlast. To je strasna somarina ziadny vojak nikdy nebojoval za seba ale za niekoho ineho. Aky to ma zmysel vediet nieco za co ti nikto adekvatne nezaplati a skor ta to znevyhodni ako zvyhodni? Vediet Strielat a zabijat nieje ako klikat v Exceli.
no a co ze to mali len polroka. Vyspele krajiny vojnu uz zrusili alebo ju rusia. pvs nema nic spolocne z demokraciou a vyspelostou.
A ako nazves to ze ta niekto zavrie niekam na 2 roky a musis sa nechat buzerovat inaq ta zmastia? je to podla teba demokracia? Podla mna je to otroctvo
2Aja02 pravdepodobne je slecna na to uz moc stara ale kebyze ma 18 tak hned ide :)
2 & asi viacery nepochopili ze som napisal to iste co zakladatelka akurat namiesto muzov som tam supol zeny. Napisal som to preto aby si uvedomila aku blbost napisala.
2 ps2 za 5 minut sa naucis vystrelit ale nie strielat.
Zaujimalo by ma ak bola vojna tak super ze preco ked niekto dostal opustak tak okamzite mastil domov a nenasiel sa nikto kto povedal nj sak som bol doma minuly mesiac tento mesiac tu ostanem ved je tu sranda.