Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

0vecka

2 phoenix akoze ak by prisla vojna urcite by som nesiel bojovat za svoju vlast. To je strasna somarina ziadny vojak nikdy nebojoval za seba ale za niekoho ineho. Aky to ma zmysel vediet nieco za co ti nikto adekvatne nezaplati a skor ta to znevyhodni ako zvyhodni? Vediet Strielat a zabijat nieje ako klikat v Exceli.

no a co ze to mali len polroka. Vyspele krajiny vojnu uz zrusili alebo ju rusia. pvs nema nic spolocne z demokraciou a vyspelostou.

A ako nazves to ze ta niekto zavrie niekam na 2 roky a musis sa nechat buzerovat inaq ta zmastia? je to podla teba demokracia? Podla mna je to otroctvo

2Aja02 pravdepodobne je slecna na to uz moc stara ale kebyze ma 18 tak hned ide :)

2 & asi viacery nepochopili ze som napisal to iste co zakladatelka akurat namiesto muzov som tam supol zeny. Napisal som to preto aby si uvedomila aku blbost napisala.

2 ps2 za 5 minut sa naucis vystrelit ale nie strielat.

Zaujimalo by ma ak bola vojna tak super ze preco ked niekto dostal opustak tak okamzite mastil domov a nenasiel sa nikto kto povedal nj sak som bol doma minuly mesiac tento mesiac tu ostanem ved je tu sranda.

Lulu2011

poriadku vas nauci aj zivot...mne osobne by vadilo, keby mi niekto ukrojil rok, dva z osobnej slobody, nema nikto na to narok

VOjacik

Vojna bolo pre mna zbytocne 12 zabitych mesiacov,ale pozor!Clovek sa tam aspon nauci nejakej tej discipline.Ked vidim dnesnych rozmaznanych faganov,je mi zle.Povinne aspon 6 mesiacov,aby sa chlapci dostali trosku do realu...

ps2

Samozrejme také lietadlo treba viac tréningu atď. Potom stlačiť jeden gombík a pár miliónov ľudí pôjde hore fujarou.

ps2

Táto služba je totálna ko.otina. Strielať sa naučíš za päť minút a za päť minút ťa môžu aj odbachnúť. Alles zum Thema schiessen.

Matyo

Aký má zmysel v tejto biednej krajine, kde má mladý človek problémy so zháňaním práce a zaradením sa do života, absolvovanie nejakého hlúpeho šikanu, ktorý mu do života absolútne nič nedá, okrem toho že zdvihne ego nejakému armádnemu kok.tkovi, ktorý ho tam bude buzerovať. Keď sa už tento štát nadobro vykašľal na mladých ľudí, nech im dá aspoň slobodu a pokoj od takých wolovín ako ZVS a tí ktorí majú záujem môžu kľudne do armády vstúpiť, nikto im v tom nebráni...

mmgw

jedna vec je ze vojna pomaha a druha vec, preco ma geneticky prirodzeny ingeligent platit 1/2 az 2 roky slobody za to ze priemerny clovek nutne potrebuje prevyhcovu ?
kolektivna zodpovednost smrdi.

phoenix

Ovecka, a čo sa tých tvojich intelektuálov týka, tak vysokoškoláci mali vojnu len polroka :) nie dva roky. Tiež zenaci s deťmi to mali skrátené. Posledné ročníky na vojne yo tam mali asi ako v pionierskom tábore.

ps2

Život je boj. Mne vojna nechýba ku šťastiu, ani nemám výčitky, že som tam nebol. Radšej som si spravil doktorát. Preto ten p.d. Robil som zo seba aj debila, ale nikto nepochopil, že je to len môj humor:)
Fressen oder gefressen werden, buď zožerieš ty alebo zožerú teba, my zožerieme aj žralokov, tým pádom sme najsilnejší predátori, či s vojnou, či bez vojny...