Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

Bajaj525

nejak sa meni pointa temy takze k teme.

ja som este vojensku sluzbu zastihol, presne v case ked sa skracovala z 12 na 9 mesiacov.

ja osobne musim priznat ze aj ked to uz neboli prave vojny, nieco to dava a vyhovorky ze je to strateny cas tvrdia len ti co tam trpeli hlavne dochvilnostou, presnostou a poriadkom. bolo tam aj vela zbytocnosti ale vsak to je aj vskole, iba nieco je prospesne.

takze ja vravim vela chalan by bodla vojna ked vidim selijakych motakov

Sammmy

0vecka ked nie su poriadene, ale ani nie rovnocene, tak co su potom? vysvetli.
ty by si tiez poslal vacinu zien na vojnu, alebo teda do moslimskych krajin, co je v podstate to iste. Preco si myslis, ze prave to je bezchybne a pravdive? Ludia sa tiez proti tomu buria. Teda, iba zeny, samozrejme, muzom by to vyhovovalo, lebo by si mohli uzit s viacerimi, co ty povazujes sa vrodeny chtic ktory je uplne normalny. Aj ked podvadza polovica ludi, ktovie, ktora je ta spravna polovica, cize su medzi nimi urcite aj zeny, to nehovorim ze nie, cize chlap by sa tiez nemal citit zle, ked sa dozvie, ze ho zena podviedla a brat to ako samozrejmost.

0vecka

2 Sammmy nikdy som nepovedal ze su zeny tie podradne iba ze niesu rovnocenne. :-P

Inak uznavam ze niektore veci vedia robit zeny lepsie ako muzi a to nielen zehlit a prat to len tak naokraj.

0vecka

2 Sammy este raz ti to zopakujem ak mas iny nazor tak si ho nejako obhaj a nepis stale to iste dokolecka.

Len tak v kratkosti pri hladani v googli:

www.thescienceofdating.com

viac ako polovica ludi je neverna takze viac ako polovica su podla teba chudaci a ty si ta dokonala :-D ... Si uvedom ze ta verna polovica je otazne ci je vobec verna a garantujem ti ze kazdy chlap (teda aspon 90%) min obcas zatuzi si uzit s inou a nepsravi to len preto lebo sa boji ze mu na to pridu alebo ze mu to pride moc komplikovane maskovat to a vykasle sa na to.

Inak ak by to nebola zakladna potreba uzit si s viacerymi preco by to chlapi asi tak robili? len preto lebo chcu svojim partnerkam ublizit?

Sammmy

Tym ze som zena a nejaky chlap ma oznaci za menejcennu mam dovod povedat si svoj nazor. Mimochodm, zeny maju tiez svoje chute, ale to uz su povazovane za K**** prinajmensom

Sammmy

0vecka Vacsina zien mozno nie, lebo niekedy ma clovek aj dovody, preco sa sprava ako sa sprava.
Biologicka potreba moze byt vselico, pokial viem biologickou potrebou je sex, nie milovanie s x ženami. TO máš s kade? A samozrejme, že je to chudák, pretože človek sa od zvieraťa líši tým, že vie svoje "chute" ako tak mierniť. Chlap pre ktoreho je zena vec, alebo rovno aj viac žien - ano, chudak. O com je zivot, ked si prostriedkom na upokojovanie muzskych chuti? Premysli si to.

0vecka

2 Sammmy najprv si vsetko precitaj a ukludni sa. Ak mas iny nazor tak mi prosim ta napis kde a preco a vyhni sa invektivam. Tymito tvojimi vybuchmi len potvrdzujes to co bolo o zenach napisane. Ale myslim si ze si len taky extrem vecsina zien nieje az tak emotivna a iracionalna ako ty.

Preco si myslis ze mam problem so zenami? A preco ak ma chlap viac zien napr. taky bohatsi arab je pre teba chudak? vsak je to obycajna biologicka potreba. Takto zili nasi predkovia poslednych par sto rokov sa to potlacovalo z politickych dovodov ale to neznamena ze je to prirodzene tak ako to v europe zrovna teraz bezi.

Sammmy

Ovecka ty vies vlastne o com hovoris? aky je dovod tvojho zmyslania o zenach, ze su nieco menej? ked ma chlap viac zien to potvrdzuje len muzovu slabost, nie jeho nadriadenost. Mas taky isty problem zo zenami, ako ja z muzmi. A najhorsie, resp. najubohejsie na tom vsetkom je, ze zeny su pre vas nic, obycajna nula, ale sex, taka intimna cinnost, to uz vam problem nerobi. Kedy si priznate ze neviete bez nich zit.

0vecka

2 RNG tvoje argumenty su nezmyselne. Takisto ti poviem ze vet potrebuje baletakov ale to neznamena ze kazdy sa ma povinne na 2 roky zavriet do elastakov ktore mu pricvaknu gulky a vrtiet zadkom. PVS je pozostatok snad z feudalizmu.

To ze sa vzdy najdu magori ako kuklaci a podobne je ok lebo zopar ich je naozaj treba ale je blbost do toho namacat vsetkych ostatnych.

Co sa zien tyka tak nesuhlasim. Nasa spolocnost ich sice dava do takej pozicie rovnocennej, ale prirodzene je skor ze ma chlap viac zien. Teda zena nemoze byt rovnocenna muzovi. Inak tie veci co si pisal uznavam zena vie mysliet dlhsie ako muz a chlap vie zase mysliet lepsie ale kratsie. Ale biologicky je to proste raz tak dane. Volakedy bola normalka ze sa chlapi trosku vyzabijali a ten ktory to prezil(i) tak obrabal vsetky.

RNG

Myslim, ze tu by sa zislo spomenut, ze kazdy zo pohlavi sa hodi na nieco ineho, tak to zariadil vyvoj v prirode a kazdeho uloha je robit to na co jeho telo a mozog sa najviac hodi. Takze sa nejedna o vyssie a nizsie postavenia, ale rovnako hodnotne a potrebne.
Spominate vahu a silu, ale to nie je jediny rozdiel, jedna sa aj napr o mozgovu cinnost, kde muzi rozmyslaju hlavne/dominantne len jednou polkou mozgu, preto su priamociarejsi a zriedka pochybuju. To je pre vojaka nevyhnutne
Zensky mozok prascuje oboma polkami, preto mozu dospiet casto k situacii, ze sa vyslesok uvazovania pravej a lavej polky nezhoduje a nevedia sa rozhodnut v kritickom momente.
To ale zase podporuje ovela komplexnejsi pohlad na zivot a schopnost vyhodnocovat podstatne komplikovanejsie situacie, tzv multitasking.
Preto vedia zeny vychovavat napr male deti, viest domacnost a na vsetko mysletm, z coho by sa muz asi zblaznil. Zaseale muzi vedia riesit jednotlive problemy obvykle dokonalejsie a dovist ich k vysledku.
Takze prosim nedavajte tu muzov a zenu do postavenia nerovnocenneho pre spolocnost a rodinu. Oba su nevyhnutne a napr deti mimo manzelstva, kde je len vplyv matky alebo len otca sa spravidla nevyvinu harmonicky a vedie to u nich k problemom v zivote.