Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

0vecka

2 Sammmy ja som neoznacil teba hlupou ale hlupe som oznacil ze ma obvinujes z niecoho co som nikdy nenapisal. Sisi len nieco vytrhla z kontextu. Nikdy som nenapisal ze by som zenske poslal do arabie len som to pouzil ako ironiu tomu co pisala zakladatelka. Ale ak sa niekto chce navazat tak mu taketo nieco zrejme staci.

Sammmy

Ovecka a ty skor ako ma oznacis hlupov si taktiez precitaj celu diskusiu, nikdy som nepisala, ze ja by som chlapov poslala na vojnu. A je jedno co sa tu preberalo, to co si napisal je ubohe.
jdgm zeny mozno nevedia co chcu, ale vedia min. to, ze nechcu vojny a pd.

0vecka

2 jdgm jj ja si tiez myslim ak by som dostal povolavaci rozkaz tak zdrhnem niekam do lesa :) radsej nech ma odstrelia ako prist napr o nohu pri ochrane cudzieho majetku.

jdgm

a zeny hlavne nevedia co chcu :D takze do politiky ich nikdy nevolit.. to je zaklad fungujuceho sveta..

a na vojnu by som nesiel, nech ma zastrelia.. to je fuk, aspon to budem mat bez nervov a hned za sebou..

0vecka

2 Matyo tusim pozeras moc filmov. KEd sa zacne strielat tak sa poserie kazdy. To je normalne. Je jedno ako je trenovany. Som videl jeden dokument kde hovorili veterani so SK z druhej svetovej a podobne to tam vyzeralo. ZE velitel zakrical utok vystrcil sa jeden chlapik ze ide na to a ked si fsimol ze je jediny tak sa aj zastrcil.

2 Sammmy ked uz chces niekoho obvinovat tak si precitaj celu diskusiu. Je to hlupe.

2 Martina210 este ze v politike rozhoduju chlapi. zeny su moc emocionalne a rychlo menia nazori.

Martina210

Zeny to maju tazke cely zivot.Od zbytocnej menstruacie,plus bolesti co k nej patria.Porody,vychovy deti,strach z chlapov,kto kedy prepadne, znasilni,zabije.O psychickom terore ani nehovorim,samozrejme zo strany muzov.
A chlapy co si maju vyskusat na par mesiacov ako taky tvrdy rezim na vojne,tak vymyslaju kadeco aby nesli.
Mala by byt vojna povinna pre chlapov.
Zeny si nemozu vybrat ci chcu ci nechcu, musia prezit (hore uvedene veci)
A mali by na tej vojne hlavne ucit tych darmozracov UCTY K ZENE!!!!!

Matyo

keď už sme pri tých bojazlivých a cintlavých chlapcoch, videl som dokument s pôsobenia našej armády v Afganistane, raz tam talibanci začali ostreľovať základňu a naši profi vojaci pozaliezali pod stoly, poschovávali sa do bunkrov ako malý chlapci, takisto nedávny prípad keď infiltrovaný talibanec zabil sk vojaka a nikto z našich ho nevedel chytiť alebo zastreliť a ušiel preč, skrátka myslieť si že vojak = správny chlap, hrdina je riadna blbosť a hrubé zovšeobecňovanie aj keď netvrdím že takí v armáde nie sú, ale určite nie všetci, väčšina tam ide preto lebo nič robiť nevie a výhody a plat vojaka sú celkom zaujímavé

phoenix

Ovecka, ak by teraz vypukla vojna , myslíš že sa ťa bude niekto pýtať či sa ti chce? A nebolo by lepšie mať aspoň trochu šajnu ako sa chovať v boji a v armáde? Čo myslíš, šiel by si radšej bojovať s bandou amatérskych IT ckarov a kancelárskych krys, alebo s ludmi ktorí vedia držať zbraň, kryť sa, nabijat, starať sa o údržbu zbrane a v neposlednom rade správať sa teamovo? Kopka cintlavych a bojazlivych chlapcov , ktorí zalezu do dier pri prvom výbuchu nás veru neochrani ...

Sammmy

Ovecka...zeny by si poslal do Arabie, ale muzov na vojnu netreba...to je ubohe...ved len nas vsetky vyvrazdite, aspon bude pokoj a ludstvo zahynie. ze